Betöltés...

Inglesina Baby Snug Pad betét sportbabakocsiba

Ár: 25.900 Ft

Puha és ergonomikus redukciós betét, amely biztosítja a legkisebb gyermekek számára is a kényelmes sétát a sportbabakocsiban.

Az Inglesina áltál kínált sportbabakocsik nagy többsége alkalmas születéstõl történõ használatra. Ha sokat utazik, különösen értékelni fogja ezt a funkciót a kis méretûre összecsukható sportbabakocsikban. A 6 hónapnál fiatalabb babák számára azonban rendkívül fontos, hogy a babakocsi a lehetõ legjobban tompítsa az egyenetlen felületekbõl szármázó rázkódást. Ezért hasznos és praktikus egy puha betét használata a sportbabakocsiban. Tulajdonságok:
tompítja a keményebb rugózásból származó rezgéseket és rázkódásokat a hátsó részt 3D háló alkotja, ami biztosítja a megfelelõ levegõáramlást - a felsõ rész huzata puha, légáteresztõ, a gyermek számára kellemes tapintású jersey anyagból készült az univerzális, világos szürke színû melírozás bármilyen színü babakocsival jól mutat univerzálny svetlosivý melír pasuje ku v?etkým koèíkom. kompatibilis az összes Inglesina sportbabakocsival és az egyéb márkájú sportbabakocsik nagy többségével
Paraméterek: Méretek: 68 x 28 x 4 cm

Súly: 290 g

A huzat anyaga: 100% pamut jersey

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babakocsi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Inglesina Baby Snug Pad betét sportbabakocsiba" című hirdetést látja. (fent)