Betöltés...

Csillagvetítő LED-es forgó éjszakai fény

Ár: 15.190 Ft

A PROJEKTOR LÁMPA BLUETOOTH HANGSZÓRÓVAL egy különleges kivetítő, amely tökéletes alternatívája az éjjeli lámpáknak. Nem csak egy közönséges lámpa, hanem beépített hangszóróval és Bluetooth funkcióval is rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéjének hangjaira pihenjen, ha a telefonjához csatlakoztatja a kivetítőt.















A kivetítő különleges hangulatot teremt és remek dekoráció bármilyen helyiségben. Választhat 10 különböző világítási lehetőség közül, amelyek között apró pöttyök formájában csillogó csillagok vagy színes LED-világítás található, amelynek színeit Ön választhatja ki. Emellett háromféle fényerősség közül is választhat (40%, 70%, 100%).















A kivetítőt könnyedén vezérelheti a praktikus távirányítóval, így nem kell felkelnie az ágyból. Ez a fantasztikus eszköz segít a gyermekeknek leküzdeni a sötétségtől és az ágyban való elalvástól való félelmüket. A lágy fények és a békés altatódal tökéletes módja annak, hogy elaludjanak.















A PROJEKTOR LÁMPA BLUETOOTH HANGSZÓRÓVAL nemcsak a gyermekeknek, hanem a felnőtteknek is fantasztikus ajándék lehet. Ez a készlet tartalmazza a kivetítőt, a távirányítót és a USB kábelt. A lámpa tápellátása USB kábellel történik, míg a távirányítóhoz 2 darab AAA 1.5V elem szükséges (nem tartozék).















A lámpa méretei 16 cm x 13 cm, míg a távirányító méretei 12 cm x 4.5 cm x 1.8 cm. A kábel hossza 150 cm. A lámpa anyaga műanyag. A készlet esztétikus kartondobozba csomagolva érkezik.















A PROJEKTOR LÁMPA BLUETOOTH HANGSZÓRÓVAL tökéletes választás minden otthon számára, és garantáltan tetszeni fog az eredeti belsőépítészeti kiegészítők kedvelőinek.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Csillagvetítő LED-es forgó éjszakai fény" című hirdetést látja. (fent)