Betöltés...

Indián ház sátor gyerekeknek Tipi Wigwam 135cm

Ár: 14.290 Ft

A GYERMEK TIPI SÁTOR WIGWAM 135CM egy fantasztikus búvóhely minden gyermek számára. Ez a sátor nemcsak biztonságos helyet nyújt a játékok és plüssállatok tárolására, hanem remekül fejleszti a gyerekek képzeletét és kreatív gondolkodását is.

A sátor könnyen felállítható, és nemcsak fantasztikus játékteret biztosít, hanem a gyermekszoba díszeként is szolgálhat. A semleges színű szövet bármilyen enteriőrbe illik, és lehetőséget ad arra, hogy a gyermek saját ízlése és fantáziája szerint díszítse.

A sátor padlóját takarókkal és párnákkal lehet kibélelni, hogy meghittebb hangulatot teremtsen, és biztonságos menedékké váljon, amely mentes a szörnyektől és a gyerekek minden gondjától. Ez a tipisátor nemcsak a játékra, hanem a pihenésre és a megnyugvásra is tökéletes hely.

A sátor könnyen összeszerelhető, és a házban vagy az udvaron is felállítható, így még nagyobb szórakozást nyújtva. Az anyaga vászon és fa.

A csomag tartalmazza a 8 fa rudat, a vászon szövetet, a stabilizátort és az utasításokat. A sátor magassága kibontott állapotban 135 cm, a szövet magassága 113 cm, a bejáratok mérete 80 cm x 60 cm, az ablakok mérete 19 cm x 22 cm, a fa oszlopok hossza pedig 80 cm. A csomagok mérete 80 cm x 11.5 cm x 11.5 cm x 11.5 cm.

A GYERMEK TIPI SÁTOR WIGWAM 135CM kartondobozba csomagolva érkezik.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Indián ház sátor gyerekeknek Tipi Wigwam 135cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: