Betöltés...

Biztonsági korlát ágyvédő 120cm fekete

Ár: 13.090 Ft

A "Biztonsági korlát ágyvédő 120cm fekete" egy praktikus és hasznos kiegészítő az ágyhoz. Ha éjszaka felébredsz és látod, hogy a kisgyermeked nehezen alszik, akkor általában az ágyadba viszed, ami lehet túl szűkös ennyi embernek. Ez azonban nem tesz jót a pihenésednek, mert folyamatosan aggódsz, hogy a gyermek vagy te magad leeshetek az ágyról. Ebben a helyzetben a biztonsági korlát rendkívül hasznos lehet.















Ez a praktikus ágyvédőkorlát biztosítja, hogy senki véletlenül se hagyja el az ágyat, ha túl közel kerül a széléhez. Mindannyian biztonságosan és kényelmesen fogtok aludni, ami kellemes alvást biztosít a szülőknek és a babának. A korlát kialakítása egyszerű, így bármilyen ágy és hálószoba dekorációjához illik, nem zavarja meg az egész szoba szépségét.















Az ágyrács kerete tartós anyagokból készült. A fő alkatrészek tartós fémből, a csatlakozók pedig kemény, sérülésálló műanyagból készültek. A háló úgy van kialakítva, hogy kényelmesen megfigyelhesd a gyermekedet, ha a másik oldalon tartózkodik. A megfelelő anyagok és technológia használata azt jelenti, hogy a fedél, ha szükséges, nem csak egy gyermeket, hanem egy felnőttet is elbír. Tehát mindannyiuknak gondtalan éjszakája lehet.















Az ágyvédőkorlát összeszerelése rendkívül egyszerű. Először helyezd be a megfelelő keretdarabokat a szövethálós szegély lyukaiba, majd emeld fel az ágymatracot, és helyezd alá a kiálló korlátalapokat. Ha a gyermek visszatér az ágyába, könnyedén összecsukhatod a korlátot az összecsukható zsanéroknak köszönhetően, hogy ne lógjon ki a matrac szintje fölé.















Az ágyvédőkorlát anyaga fémkeret műanyag elemekkel és poliészter. A korlát szélessége 120 cm, magassága 48.5 cm, a matrac alatti lábazat hossza pedig 35 cm. A termék csomagolási méretei 66 cm x 14 cm x 9.5 cm, és kartondobozba van csomagolva.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Biztonsági korlát ágyvédő 120cm fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: