Betöltés...

Garett Kids Rock RT 4G GPS Nyomkövetős gyermek okosóra - Fekete

Ár: 31.579 Ft

Garett Kids Rock 4G RT okosóraA 4G LTE technológiát használó érintőképernyős kijelzővel ellátott gyermek okosóra ésszerű választás az aktív kisgyermekek szülei számára. Mit nyer vele? Mindenekelőtt biztonságban tartja gyermekét a GPS helymeghatározás, a WiFi, az LBS és az AGPS, illetve az SOS gomb segítségével. Egy váratlan helyzetben ezek a funkciók lehetővé teszik, hogy azonnal reagálhasson. Mit kapnak a kicsik? Egy lenyűgöző vízálló okosóra beépített kamerával, amely megkönnyíti a kommunikációt. Több funkcióval és gazdagabb menüvel ez az okosóra nem marad el a piacon kapható, jól ismert okostelefon modellektől.

Hívások és videohívások kezdeményezése és fogadásaEgy gyermekeknek szánt okosórának több alapvető funkciót kell kínálnia. Ezek közé kétségtelenül tartozik a hívások fogadása és kezdeményezése. A támogatott nano-SIM kártya bármilyen hálózatból lehet. Ez biztosítja, hogy a Garett Kids Rock 4GT RT modell folyamatos kapcsolatot biztosítson a szülők és a gyermek között. A videohívási és hangüzenetküldési lehetőségek további funkciók, amelyek növelik az óra hasznosságát. Szórakozást nyújt a gyerekeknek és távoli gondozási lehetőséget a gondozóknak. A hangos értesítések további bónuszt jelentenek - egyetlen új üzenet vagy hívás sem kerüli el a felhasználó figyelmét.

SOS gomb és távoli lehallgatásA Garett Kids Rock 4GT RT modell a legigényesebb szülők elvárásainak is megfelel. Váratlan helyzetben gyermeke megnyomhatja az SOS gombot, és előre kiválasztott telefonszámokhoz csatlakozva segítséget hívhat. Ez lehetőséget ad arra, hogy időben reagálhasson. Emellett az órával való egyirányú kapcsolatból álló távoli lehallgatás lehetővé teszi, hogy bármikor ellenőrizze, mi történik a környezetében.

GPS, WiFi, LBS és AGPS helymeghatározás és GEO-kerítésA gyermekeknek szánt okosóra nem csupán egy modern kütyü, amely érdekes alkalmazásokkal büszkélkedhet. A készülék mindenekelőtt lehetővé teszi, hogy folyamatosan szemmel tartsa, hol tartózkodik éppen a gyermeke. Négy rendszer (GPS, WiFi, LBS és AGPS) segítségével akár 5 méteres pontossággal meghatározható a család legfiatalabb tagjainak tartózkodási helye. A GEO-kerítés funkciónak köszönhetően viszont biztonságos zónát jelölhet ki gyermeke számára. Értesítést kap a telefonján, amint az óra viselője elhagyja azt.

IP67 vízállóságAz új, intuitív rendszerrel felszerelt Garett Kids Rock 4GT RT robusztus kialakítással rendelkezik. Vízálló és porálló is. Az okosóra IP67-es minősítése lehetővé teszi, hogy a gyerekek számos kalandban vegyenek részt anélkül, hogy aggódnának a készülék sérülése miatt. Nem riad vissza a homoktól vagy a sártól, valamint az olyan időjárási körülményektől, mint az eső és a hó. Ez a modell ideális a különösen aktív fiatal felhasználók számára.

Intelligens óra beépített kamerávalA Garett Kids Rock 4GT RT okosóra beépített kamerával rendelkezik. Az órával történő fényképezés a hatékony szülői felügyelet számos fontos funkciója közül az egyik. Nemcsak szórakoztató a kicsik számára, hanem olyan elem is, amely határozottan megkönnyíti a gyermek és a gondozó közötti kommunikációt. A kicsi önállóan rögzíthet emlékezetes pillanatképeket a barátokkal való találkozásokról, és megoszthatja azokat anyával és apával. Ez a megoldás még a nyűgös kis fogyasztóknak is tetszeni fog. Hiszen egy fotó többet tud kifejezni, mint a szavak.

Lépésszámláló és alvásfigyelőMinden szülő tudja, hogy a fizikai aktivitás életkortól függetlenül rendkívül fontos része mindenki egészséges fejlődésének. Az okosórán található lépésszámláló nem csak azt fogja megmondani, hogy gyermeke mennyit sétált; ez egy szórakoztató módja annak is, hogy gyermeke új lépésrekordokat döntsön. Az alvásfigyelő viszont lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje gyermeke alvásának minőségét. Ennek a megfigyelésnek köszönhetően, ha szükséges, változtatásokat tud tenni, hogy gyermeke jobban tudjon aludni.

Különböző tárcsák közül választhat és cserélhető szíjjakA gyerekek már egészen kicsi koruktól kezdve szeretik hangsúlyozni egyéniségüket. A Garett Kids Rock 4GT RT modell egy olyan kiegészítő, amely segíthet nekik ebben. Ez egy praktikus és praktikus ruhadarab. A különböző tárcsák közül választhat, mindenki felfedezhet valamit magának. A kisgyermekek könnyen megtalálják az igényeiknek megfelelő grafikai formát. Az, hogy dönthetnek az órájuk megjelenéséről, növeli annak vonzerejét a gyermek szemében. Ráadásul a készülék cserélhető szíjakkal rendelkezik - ha az eredeti megsérül, a cseréje egy újjal nem okoz gondot.

További funkciókAz okosórából nem hiányoznak az olyan standard alkalmazások, mint az ébresztőóra, a stopperóra vagy a számológép. A gyerekek szeretik körülvenni magukat modern kütyükkel, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kényelmesen éljék mindennapjaikat. Az eszköz egyik legnagyobb erőssége, hogy több másikat is helyettesít - a felhasználójának nem kell kamerát, telefont vagy a fent említett számológépet magával vinnie. Érdekes funkció az okosóra keresési funkciója, ami különösen akkor hasznos, ha egy szórakozott gyermek véletlenül elkeveri. Emellett meg kell említeni, hogy az okosóra oktatási célú szórakozást is nyújt - kellemes formában, matematikai játékkal bővül a kisgyermekek tudása.

Android és iOS kompatibilitásA Garett Kids Rock 4GT RT modell kétségtelen előnye az Android és iOS kompatibilitás. Az ingyenes Garett Tracker alkalmazás könnyen letölthető a Google Play vagy az App Store áruházból. Ez lehetővé teszi a készülék konfigurációjának és beállításainak módosítását közvetlenül a saját okostelefonjáról. Így mindent teljes ellenőrzés alatt tarthatsz, ami jelentősen növeli a kényelmet és csökkenti a gyermekeddel való törődéssel járó stresszt - így a Garett Kids Rock 4G RT okosóra professzionális eszközzé válik, megkönnyítve a mindennapokat a gyermek és a szülő számára egyaránt.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Garett Kids Rock RT 4G GPS Nyomkövetős gyermek okosóra - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: