Betöltés...

Fürdőlepedő, Nautica Ocean, 100% pamut, 600 gsm, 90 x 160 cm, szürke

Ár: 10.890 Ft


Abszorpciós kapacitás: biztosítja a víz gyors felszívódását a bőrről, a hajról vagy a törölni vagy szárítani kívánt tárgyakról. A bolyhos törülköző gyorsan és jól felszívódik, csak dörzsöléssel, préseléssel, nem igényel dörzsölő felületeket.

Minőségi anyag: A termékek 100% -ban kiváló minőségű pamutból készülnek, nagy gondossággal. Dupla szegélyű felülettel és varrással rendelkeznek, hogy megakadályozzák a mosás utáni szétesést. A törölközők puhábbá, bolyhosabbá és nedvszívóbbá válnak a megfelelő mosással. A pamut minden bőrtípusra ajánlott.
csemege: Mindig frissítő "becsomagolni" és kényeztetni magát egy puha és kényelmes törülközőben forró fürdő után. Rendkívül puhák és bolyhosak, sok melegséget és kényelmet kínálnak. A 100% pamutszövetből készült, jellegzetes légáteresztő képességgel rendelkező törölközők tökéletesek a test számára. A törölközőket fonott szálakból állítják elő emelésre. Ezek a nagyon rövid szálak (kevesebb, mint 0,5 mm) gyakoribbak, mert az utóbbi években a pamutot mechanikusan szedik és a szálat vágják. Emiatt a törölközők az első mosás után szöszöt hagyhatnak.

A Nautica törölköző bolyhos és minden érintéssel kellemes érzést nyújt. Ez a finom és puha, kiváló minőségű törülköző sűrű anyaggal és magas felszívódással rendelkezik, így nem érzékeli a nedvességet, és minden fürdés után jól érzi magát az elkényeztetett bőrrel. Finom textúrájával ideális a bőr számára, az anyag káros anyagoktól mentes. Maximális mosási hőmérséklet 40°C, normál mechanikai hatás, normál öblítés, normál centrifugálás. A klórozás tilos. Vasaljon alacsony hőmérsékleten. Ne tisztítsa kémiailag. A törülközőt kifejezetten hosszú és kényelmes használatra tervezték. Úgy tervezték, hogy ellenálljon a nagyon gyakori mosásnak. Esztétikus megjelenés - illeszkedik minden fürdőszoba hangulatához.
Tűréshatár: ± 3% súly/méret/szín esetén
Szín: szürke
Anyaga: 100% pamut
Márka: Nautica
Anyagsűrűség: 600 g/m²
Mosás: 40°C
Vasalás: Igen
Méretek: 90 x 160 cm (Sz x Szé)
Súly/törülköző: 890 g

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Fürdőlepedő, Nautica Ocean, 100% pamut, 600 gsm, 90 x 160 cm, szürke" című hirdetést látja. (fent)