Betöltés...

HCHOME Multifunkcionális Játszószőnyeg

Ár: 9.890 Ft

Ez a különleges játszószőnyeg egy multifunkcionális kiegészítő a gyerekek számára. Aranyos róka és nyuszi mintákkal díszített, puha anyagból készült, amely kényelmes játszófelületet biztosít a gyerekeknek. Ami még izgalmasabbá teszi, hogy az összecsomagolható kialakításnak köszönhetően könnyen összecsomagolható és szállítható. Amikor a gyerekek befejezik a játékot, egyszerűen összehajtják a szőnyeget, és a rajta lévő játékokat is elrejthetik benne. Így nem csak játszhatnak rajta, hanem rendet is tarthatnak vele a szobájukban.● Szállítási idő: 1-2 munkanap

● Termékvisszaküldés: 28 munkanap

● Garancia: 12 hónap

Termékleírás:Bőrbarát anyag: Pamut és poliészter anyagból készült, környezetbarátabb és puhább, nem sérti a baba bőrét.

Nagyszerű ajándék: Ideális kúszásra, gurulásra, felülésre és járni tanulni. Gyönyörűen működik szabadtéri piknikeken, strandon, utazáskor és egyebekben.

Nagy hely: A játszószőnyeg átmérője 1,5 méter, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy elegendő szórakozási helyet kapjanak, és 0,8 cm vastagságú játékaik puhák és kényelmesek legyenek.

Többfunkciós: Ideális játékszőnyeghez, mászótakaróhoz, babakocsitakaróhoz, tárolótáskához játék rendezéséhez, vagy szabadtéri piknikhez, kempingezéshez, többfunkciós használatra.

Hordozható: Szép mintás, csúszásmentes alsó hátul, könnyű és könnyen hordozható. Használható piknikszőnyegnek is, amely kényelmes játékokkal való kiránduláshoz. Ráadásul nagyon könnyen tisztítható még egy tengerparti kirándulás után is.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "HCHOME Multifunkcionális Játszószőnyeg" című hirdetést látja. (fent)