Betöltés...

Garett Kids Essa 4G GPS Nyomkövetős gyermek okosóra - Rózsaszín

Ár: 46.329 Ft

Arcalapú feloldás és magas szintű eszközvédelemA Garett Kids Essa 4G társa lesz gyermeke minden tevékenységében. Gyermeke gyorsan használhatja az órát a Face Unlock funkcióval, amely az arcvonások elolvasása után oldja fel. Nem kell aggódnia a készülék állapota miatt, mert egy speciális védőkeret rögzíti. Emellett az okosóra magas IP67 vízállósági besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nem kell félni az esőtől.

Tiszta kijelzőAz 1,83"-os, jól olvasható, nagyobb képernyőfedettségű kijelző az előlapon ennek a modellnek az egyik megkülönböztető jellemzője a gyermek okosórák piacán. Ennek köszönhetően a gyermek kényelmesen és kényelmesen használja az órát. Ezen kívül a kép A képernyőn a HD felbontásnak köszönhetően tiszta és részletgazdag.A készülék személyre szabott háttérkép-beállításokat tesz lehetővé, ami azt jelenti, hogy gyermeke beállíthatja kedvenc témáját.

Nagy lehetőségek az Android 8.1-elAz Android 8.1 operációs rendszer hozzáférést biztosít különböző alkalmazásokhoz, köztük a WhatsApp Messengerhez, amely lehetővé teszi hang- és videoüzenetek, valamint fényképek átvitelét. Az okosóra hang- és videohívásokat, valamint SMS-ezést is lehetővé tesz. A készülék 1 GB RAM + 8 GB ROM memóriával érkezik, és számos lehetőséget kínál, például beépített menetrendet. A Bluetooth funkció lehetővé teszi, hogy kisgyermeke vezeték nélküli fejhallgatón hallgathasson zenét.

Erőteljes akkumulátor és biztonság gyermeke számáraGyermeke gond nélkül intenzíven használhatja az órát, mert a nagy teljesítményű akkumulátor akár 4 napig is kibír egy aktív SIM-kártyával. Ezenkívül a Garett Kids Essa 4G-vel gyermeke biztonságáról is gondoskodik, mert az okosóra GPS helymeghatározó funkcióval rendelkezik. Így bármikor ellenőrizheti, hogy gyermeke hol tartózkodik, a GEOfencing funkció segítségével pedig biztonságos játszóteret állíthat be, ennek túllépése után a szülő értesítést kap a telefonjára, és ha a készülék eltéved, használja az óra keresési opciója.

Extra funkciók egy órábanA szórakozást és a biztonságot ötvöző gyermekóra további lehetőségeket rejt magában. Az SOS gomb további támogatást nyújt vészhelyzetben, a hangfigyelés pedig diszkrét lehallgatást tesz lehetővé, hogy mi történik éppen a gyermeke környezetében. A beépített lépésszámláló viszont lehetővé teszi a megtett lépések számának nyomon követését.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Garett Kids Essa 4G GPS Nyomkövetős gyermek okosóra - Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: