Betöltés...

Elektromos mellszívó, kihangosító, diszkrét és hordozható, 1600 mAh, 4 masszázsmóddal és 9 intenzitási szinttel, LED kijelző, tej kapacitása 150 ml

Ár: 23.990 Ft

Szivattyúzás bárhol, bármikor A mellszívó teljesen elrejtve viselhető. A hordozható mellszívó megfelel a mellek alakjának, kevesebb, mint 1 kg súlyú és nagyon csendesen működik, lehetővé téve, hogy magabiztosan pumpáljon, ahol csak akar - otthon, munkahelyen vagy útközben. Az akkumulátor szuper nagy, 1600 mAh, automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik 20 perc alatt, 6-8 alkalommal használható teljes feltöltés után 24 órás szoptatási igényekhez. A kihangosító mellszívó elengedhetetlen a szoptatáshoz. 4 mód és 9 sebesség  A mellszívó 4 masszázs / stimuláció / kifejezés / automatikus üzemmóddal, valamint 9 sebességbeállítással rendelkezik, hogy megfeleljen a különböző igényeknek. Masszírozza vagy stimulálja a szivattyúzás előtt, ami megkönnyíti az anyatej felszabadulását. Az automatikus üzemmód jobb az új anyukák számára. Az expressziós mód utánozza a baba szívási frekvenciáját, gyorsan, fájdalommentesen pumpálja az anyatejet. Alacsony  zajszint A hordozható mellszívó újonnan továbbfejlesztett motorral rendelkezik, a hang kevesebb, mint 40 dB használat közben. Nemcsak az alvó csecsemőket nem zavarják, hanem az anyák elkerülik a zavart, amikor az irodában vagy útközben pumpálnak. Memória funkció és LED  kijelző A mellszívó memória funkcióval rendelkezik. Testreszabhatja elektromos mellszívóját úgy, hogy mindig az Ön által preferált beállításokkal induljon a hatékony pumpálás érdekében. A továbbfejlesztett nagyméretű intelligens kijelző lehetővé teszi a szivattyúzási idő, az üzemmód, a szint és az akkumulátor tisztán és egyszerűen történő nyomon követését. Az egy kattintásos szünet hozzáadott funkciója lehetővé teszi a szivattyúzás ütemének bármikor történő szabályozását. Szivárgásgátló és visszavezetésgátló  kialakításA szilikon membrán és a puha szilikon mellvédő növeli a légzárást, ami hatékonyan megakadályozhatja a tej szivárgását. A szelep kialakítása lehetővé teszi, hogy a tej csak egy irányba áramoljon, megakadályozva az anyatej fordított áramlását. A tartozékok mindegyike élelmiszeripari szilikon, biztonságos és higiénikus, és jó tömítést biztosít az optimális szívás érdekében. Az all-in-one kialakítás könnyen használható és tisztítható volt. Csak 4 darab összeszerelésre és tisztításra. Még több szoptatási kiegészítő A 24 mm-es mellkarimákkal és a 17 mm-es, 19 mm-es és 21 mm-es szilikon karimás betétekkel az anyák megmérhetik és kiválaszthatják a megfelelő méretet a mellbimbó jobb illeszkedése és jobb pumpálása érdekében. A beépített melltartóbeállítók segítenek javítani a kéz nélkül viselhető mellszívók hatékonyságát.

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb babamama börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Elektromos mellszívó, kihangosító, diszkrét és hordozható, 1600 mAh, 4 masszázsmóddal és 9 intenzitási szinttel, LED kijelző, tej kapacitása 150 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: