Betöltés...

BabyOno Shelly elektromos mellen viselhető mellszívó

Ár: 26.990 Ft

A Babyono Shelly mellen viselhető mellszívónak nincs csöve, se kábelei, és kézzel sem kell tartani, ezért bárhol (otthon, munka közben vagy utazáskor is használható. Nagyon könnyű és praktikus, csak 275 g és kicsi, ami azt jelenti, hogy nem korlátozza a mozgást és tökéletesen beleillik a szoptatós melltartódba.A nagy és tiszta LCD kijelzővel a készülék könnyen kezelhető. Három mód és 7 szíváserősség közül lehet választani. A BabyOno Shelly elektromos viselhető mellszívó csendes, így bármilyen körülmények közt diszkréten fejhető le az anyatej. A legmagasabb hangerő csak 45dBA beépített akkumulátornak köszönhetően a mellszívó könnyen használható, mivel nem kell konnektorhoz csatlakoztatni. A készülék univerzális USB-C töltővel tölthető.A mellszívó minden alkatrésze olyan speciális anyagból készült, melyek élelmiszerrel érintkezésbe kerülhetnek. A készülék puha tölcsére nem irritálja a bőrt. A mellszívó csak néhány alkatrészből áll, ami könnyűvé teszi a szétszerelését és a tisztítását.Két tölcsér közül lehet választani. Válaszd a mellformádnak megfelelőt a maximális kényelem érdekében.3 működési mód:

Fejő mód: Ebben a módban a szívóerőt 1-es és 7-es fokozat közt módosíthatod. Az egyes beállítások a fejés erejében különböznek: gyenge és erős közt.

Dupla frekvencia mód: Ez a mód kombinálja az előnyöket a gyenge és erős szívás váltakoztatásával. A váltakozó (gyenge - szünet - erős) erejű szívás-ciklus hatékonyan segíti a befelé forduló mellbimbók stimulálását.

2 az 1-ben mód: Egy 8 masszázs mozdulatból és 1 szívásból felálló ciklus ismétlése. Ez a mód a túltelt mellek megnyugtatására ajánlott, és stimulálni is lehet vele a melleket annak érdekében, hogy több anyatejet kevesebb idő alatt nyerhessünk ki.A csomag tartalma:

- SHELLY mellszívó

- két darab különböző méretű tölcsér (24 és 21 mm-es)

- töltőkábel

- tároló táska

- használati útmutatóMűködési ideje teljes feltöltés után: kb. 120 percSzemélyi higiénés termék, kinyitás után nincs mód visszatérítésre/termékcserére!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb babamama börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "BabyOno Shelly elektromos mellen viselhető mellszívó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: