Betöltés...

Neno Bueno Elektromos mellszívó

Ár: 49.990 Ft

A Neno Bueno a Premium sorozat új modellje. A Bueno egy dupla elektronikus mellszívó intuitív érintõpanellel és 9 fokozatú tejlefejési lehetõséggel. Ez a mellszívó nem csak a legjobb minõségû és teljes funkcionalitású, hanem a legújabb trendekre utaló lenyûgözõ dizájn is.

KEDVES ANYUKA!

Modern nõként egyesíti a munkát a gyermekneveléssel? Ezért terveztük a Neno Buenót az Te igényeidnek szem elõtt tartásával. Ezt a vezeték nélküli iker mellszívót úgy tervezték, hogy illeszkedjen a mindennapi életviteledhez.

DUPLA VAGY SZIMPLA

A Neno Bueno lehetõséget ad a dupla mellszívó funkció használatára, de igény szerint egyetlen pumpaként is használható, így nyugalmat és kényelmet biztosít.

TARTOZÉKOK

Az összes Neno tartozékot és alkatrészt úgy terveztük, hogy 100%-ban kompatibilis legyen mellszívóink választékával. A Neno Bueno Kit két különálló 180 ml-es palackot tartalmaz, amelyek 150, 240 és akár 300 ml-esre is cserélhetõk. Vásárolhatsz bármilyen pótalkatrészt, például tölcsért, csöveket, membránokat és szelepeket.

PRÉMIUM CUMISÜVEGEK

Legújabb mellszívónkat két 180 ml-es prémium minõségû cumisüveggel szállítjuk, melyek 100%-ban BPA mentesek. A palackok PPSU-ból készülnek, ami ellenállóbbá teszi õket a hõmérséklettel és az ütésekkel szemben.

KOMPATIBILITÁS

A Bueno mellszívó 100%-ban kompatibilis az összes Neno termékkel, így könnyen kombinálható például Neno cumisüvegekkel vagy fagyasztótasakokkal.

ODAFIGYELÉS

A Neno márkát leggyakrabban anyák, szülésznõk és szoptatási tanácsadók ajánlják. Termékeinket fiatal szülõknek ajánljuk, hogy megkönnyítsük mindennapjaikat, lehetõvé téve a minél több szabadidõ és boldog pillanat eltöltését gyermekeikkel.

NENO KLUB

Sikerült olyan közösséget kialakítanunk termékeink köré, amely más szülõknek is ajánlja termékeinket. Azáltal, hogy meghallgatjuk igényeiket, olyan technológiát hozunk létre, amely a szeretetbõl fakad. A szülésznõk, szoptatási tanácsadók, védõnõk és a Neno termékeket ajánlják, mint a legjobb ár-érték arányú márkát.

PRÉMIUM MINÕSÉGÛ SZILIKON

A Neno Bueno mellszívó tölcsérei ergonomikusak és kellemesek a bõrnek, ugyanakkor esztétikus mintázatuk van, mely gyönyörû, nõies megjelenést kölcsönöz a terméknek. A tölcsér kiváló minõségû anyagból készült, mely biztonságos az anya és babája számára.

A BELSÕ SZÁMÍT

A kompakt méretû és könnyû akkumulátoros szivattyúállomás akár négy 30 perces használatot biztosít egyetlen töltéssel. A készülék tetején található, jól leolvasható kijelzõn könnyedén beállítható 9 fejési fokozat vagy 5 stimulációs szint. A modern technológiának köszönhetõen a Neno Bueno mellszívó megjegyzi az utolsó beállítást, és a következõ használatkor a legutóbbi teljesítménnyel és szívási ritmussal fog bekapcsolni. Könnyedén beállíthatod rajta a preferenciáidat, a dupla mellszívót pedig egyszerûen szimplára cserélheted. Ideje a személyre szabott kényelemnek a Neno Buenoval.

VIDD MAGADDAL

A beépített akkumulátornak köszönhetõen a Neno Bueno 100%-ban hordozható. Az akkumulátor teljes feltöltése akár két órát is igénybe vehet, és négy 30 perces használatra elegendõ, így ideális otthoni és kültéri használatra. A töltés USB-C kábelen keresztül lehetséges, amely külsõ áramforráshoz csatlakoztatható a töltéshez, beleértve a hordozható power bankokat is.

KÉT ÜZEMMÓD

Stimulációs módban a mellszívó intenzív és sekély mozgásokat végez. Ez az üzemmód felelõs a mellekben lévõ emlõmirigyek stimulálásáért, hogy javítsa a tej kiáramlását a mellbõl.

Fejési módban a hosszú és mély szívás hatékonyan biztosítja az anyatej megfelelõ áramlását.

SZEMÉLYRE SZABHATÓ

A Neno Bueno lehetõvé teszi a beállítások személyre szabását. A stimulációs mód 5 fokozatú szívóerõ-szabályozással rendelkezik, a fejési mód pedig 9 fokozatú. Ennek köszönhetõen egyénileg beállíthatja a mellszívó mûködését, amely megjegyzi az Ön beállításait.

BÁRSONYTÁSKA

A Neno Bueno készlet egy stílusos bársonytasakot is tartalmaz, amely diszkrét és kényelmes szállítást tesz lehetõvé a cumisüvegek, mellszívó vagy kiegészítõk szállításához.

INTELLIGENS TECHNOLÓGIA

A Neno Bueno megakadályozza, hogy a tej visszafolyjon használat közben. Ezáltal a lefejt tej a tölcséren és a szelepen keresztül közvetlenül a palackba kerül. Ez lehetõvé teszi a higiénia fenntartását és a tej frissen tartását.

Súly: 2,1 kg
Mûködési módok: L1-L5 stimulációs mód, L1-L9 pumpáló mód
Az akkumulátor kapacitása és típusa: 3.7V 2000mah Li-ion akkumulátor
Töltési idõ: kb. 2 óra
Munkaidõ: akár 120 perc
Töltés: 5V 1A
Töltõ kábel: C típusú USB
Szivattyú méretei: 72x72x95 mm
Szivattyú súlya: 790 g
Doboz méretei: 37,5 x 31,5 x 11 cm
Doboz súlya: 2.096 g
A készlet tartalma:
USB típusú C kábel, használati útmutató, 2x palack, 2x palacktartó, 2x készlet mellbimbóval, 2x 24 mm-es tölcsér, 2x tölcsérkupak, 2x membrán, 2x palackdugó, 4x szelep, bársonyzacskó, 2x élelmiszertároló táska és 1x csatlakozó a mellszívóhoz

- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minõsül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb babamama börze
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Neno Bueno Elektromos mellszívó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: