Betöltés...

Classic Fekete nyuszis babakocsi takaró

Ár: 19.990 Ft

Mire jó a babakocsi takaró?

Melegen tartja a babádat, megóvja a babakocsit a szennyeződésektől és kiválóan mosható! Ezzel időt spórolhatsz, megkímélheted magad a bosszúságtól és fejtöréstől, hogy hogyan szedj ki egy makacs foltot a babakocsitokból.


 





A babád pedig kényelmesen fog utazni, mert a kocsitakaró babakocsiba fixen rögzíthető, nem fog elcsúszni vagy begyűrődni, köszönhetően a kivágásoknak, amelyeken keresztül az övek átbújtathatóak és gyorsan rögzíthetőek. A több helyen elhelyezett tépőzáraknak köszönhetően alul és oldalt gyorsan zárható-nyitható a takaró alsó része.


 





A babakocsi takaró kiváló minőségű anyagokból készül: kívül különleges és egyedi waffel mintás pamutból; belül lélegző, antiallergén gyapjú töltettel rendelkezik, ami megakadályozza, hogy kisbabád túlmelegedjen.





Több színben elérhető, a kapucnis babatakaró felső részén vidám fülekkel. Szerintünk nagyon mókás, igazán feldobja a kedveteket.





A babatakaró autóshordozóba is rögzíthető igény szerint, a hordozó pántjai ugyanúgy átférnek a nyílásokon és könnyen állíthatóak a kívánt méretre. Ezzel biztosíthatod hogy babád nem fogja lerúgni magáról, nem tud kitakarózni.





 


Univerzálisan használható:



hordozóba, babakocsiba takarónak 
mózeskosárba
autósülésbe
sport babakocsiba




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Classic Fekete nyuszis babakocsi takaró" című hirdetést látja. (fent)