Betöltés...

Römer EvolvaFix i-Size Midnight Grey gyermekülés

Ár: 89.990 Ft

Britax Römer EvolvaFix autós gyermekülés.

Az EVOLVAFIX a gyermekek védelmét szolgálja 15 hónapos kortól egészen 12 éves korig, 76 cm-től 150 cm . Az új i-Size szabályozás szerint jóváhagyott biztonságot és maximális rugalmasságot kínál, amelyben megbízhat. Az ülés hevederes ülésből magas támlájú ülésmagasítóvá alakul, mindössze néhány egyszerű lépéssel. A belső 5 pontos biztonsági ővvel bekötve105 cm-es magasságig, de maximum 22 kg testsúlyig élvezhetik az 5 pontos heveder védelmet. Ezt követően az autó 3 pontos biztonsági öve veszi át a szerepet, miközben gyermeke a következő szakaszba lép.

i-SIZE BIZTONSÁG MINDEN KOROSZTÁLYNAK
Az EVOLVAFIX egészen addig védi gyermekét kisgyermekkorától, amikor már nincs szüksége gyermekülésre – ideális autósülés-biztonságot biztosítva az új i-Size szabályozásnak megfelelő kombinált ülésben. Sőt, az 5 pontos heveder hosszabb ideig használható, mivel 105 cm-es (max. 22 kg) gyermekek számára alkalmas.

RUGALMASSÁG
A FLIPGROW funkciónak köszönhetően könnyedén válthat az integrált 5 pontos hevederről az autó 3 pontos biztonsági övére, miközben gyermeke a következő szakaszba lép. És mivel fokozatváltáskor nem kell alkatrészt eltávolítani az ülésből, az ülés bármikor visszaalakítható. Az EasyRecline funkcióval gyermeke kényelmére döntheti az ülést anélkül, hogy a felszerelést újra kellene állítani.

ISOFIX felső hevederrel (76-105 cm)
Ezt a gyermekülést a jármű ISOFIX rögzítési pontjaihoz kell rögzíteni. Az ISOFIX egy szabványos csatlakozási pontrendszer, amely szinte minden autóban megtalálható. Ez biztonságos és szilárd kapcsolatot hoz létre a gyermekülés és az autó között. Az EVOLVAFIX speciális követelményei – a biztonságos telepítés a Top Tether használatával teljesül az optimális stabilitás érdekében. Az i-Size autósüléseink minden i-Size által jóváhagyott üléspozícióhoz illeszkednek, ezért kérjük, ellenőrizze a jármű használati útmutatóját, hogy megtalálja-e az i-Size által jóváhagyott üléspozíciókat.

öv ISOFIX rögzítéssel (100-150 cm)
Ezt az autós gyerekülést a jármű 3 pontos biztonsági övével, valamint az autóban lévő ISOFIX rögzítési pontokkal kell felszerelni. Ez szilárd és biztonságos kapcsolatot biztosít a gyermekülés és az autó között, még akkor is, ha gyermeke nem ül benne. Tekintse meg járműlistánkat vagy a termékoldalon található FIT FINDER®-t, hogy megtudja, kompatibilis-e az autósülés az Ön autójával.

Övvel (100-150 cm)
Ez a gyermekülés az autó 3 pontos biztonsági övével szerelhető fel. Ez az opció akkor hasznos, ha az autósülést különböző autókba helyezi át, amelyekben nem biztos, hogy mindegyik rendelkezik ISOFIX rögzítési ponttal. Az autóülésen található biztonsági övvezetők segítenek az ülés helyes felszerelésében. Az autósülés megvásárlása előtt ellenőrizze a jármű kezelési útmutatóját a megfelelő üléshelyzetek tekintetében, és kérje meg a helyi viszonteladót, hogy végezzen próbaszerelést az autóban (kérje a Britax Römer által kiképzett személyzetet).

GYORSAN LEVEHETŐ HUZAT
A dolgok elég zűrösek lehetnek az úton. Az italok kifolyhatnak, és a gyerekek megbetegedhetnek az autóban. Ezért terveztünk egy mosógépben mosható üléshuzatot, amely a heveder eltávolítása nélkül könnyen levehető, így gyorsan takaríthat, és már indulhat is.

BIZTONSÁGOS
A SecureGuard segít megóvni gyermeke érzékeny hasát azáltal, hogy egy extra – 4. – érintkezési pontot ad a 3 pontos biztonsági övhöz. Azáltal, hogy a kétpontos övet optimális helyzetben tartja gyermeke medencecsontjai felett, a SecureGuard akár 35%-kal* csökkenti a hasi erőket frontális ütközés esetén, ugyanakkor lehetővé teszi gyermeke mozgásának szabadságát az utazás során. *A Britax Römer belső tesztje egy Q6-os próbabábuval, egy átlagos 6 éves gyereket reprezentálva

HIGHHACK BOOSTER VÉDELEM
Magas háttámlájú emelőink 3 módon védik gyermekét: az üléshéj fejtől csípőig védelmet nyújt gyermeke számára, különösen oldalsó ütközés esetén; a felső és alsó övvezetők biztosítják a biztonsági öv helyes elhelyezését; a párnázott fejtámla pedig biztonságot és kényelmet nyújt gyermeke fejének és nyakának.

V-ALAKÚ FEJTÁMLA
Kifejezetten gyermeke fejének mozgásának szabályozására tervezett V-alakú fejtámla optimális védelmet biztosít oldalsó ütközés esetén, miközben maximális kényelmet biztosít. Ráadásul a fejtámla és a heveder könnyen állítható az ülés elejéről, hogy megfeleljen a gyermek magasságának.

TOP TETHER
A Top Tether minimálisra csökkenti az autósülés elfordulását, és így ütközés esetén csökkenti az esetleges sérüléseket a fej és a nyak területén. Az iker rögzítési pontjainak köszönhetően a V-alakú Top Tether még nagyobb stabilitást és biztonságot nyújt gyermeke számára, mint a hagyományos hevederekkel ellátott ülés.

EASYRECLINE
Az EasyRecline minden korosztály számára alkalmas, és lehetővé teszi az ülés kényelmes dőlésszögbe állítását, még akkor is, ha gyermeke az ülésben ül, anélkül, hogy újra be kellene állítania a Top Tethert – teljes kényelem a szülő és a gyermek számára egyaránt.



Jó ez a gyermekülés az én autómba?
Az alábbi linkre kattintva le tudja ellenőrizni (angolul), hogy az Ön autójában melyik Römer gyermekülést lehet biztonságosan használni: Römer gyermekülés kereső


Az alábbi képre kattintva megnézheti a Römer EvolvaFix gyermekülés bekötési útmutatót:


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Römer EvolvaFix i-Size Midnight Grey gyermekülés" című hirdetést látja. (fent)