Betöltés...

Garett Kids Trendy 4G GPS Nyomkövetős gyermek okosóra - Fekete

Ár: 24.750 Ft

Garett Kids Trendy 4G okosóraAz okosóra egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy azonnali kapcsolatot létesítsen gyermekével. Ez nyugalmat ad, és a kisgyermek tisztában lesz vele, hogy mindig számíthat Önre. A Garett Kids Trendy 4G okosóra sikeresen helyettesíti a telefont, és csuklón hordva nem sérül leejtés következtében. Amikor a gyermek bizonytalannak érzi magát, az SOS gomb értesíti a felnőttet, hogy segítségre van szüksége. Az intuitív kezelés és az egyszerű beállítások biztonságérzetet nyújtanak, az elérhető alkalmazások pedig a szórakozás forrását jelentik.

Okosóra speciális feladatokhozA Garett Kids Trendy 4G okosóra egy kompakt készülék, ergonomikus és kényelmes, szilikon szíjjal, amely nem korlátozza a mozgás szabadságát. Ennek köszönhetően dinamikus játékok és sportolás közben is jól működik. Az IP67 szabvány védelmet biztosít a por és a vízzel való rövid távú érintkezés ellen. Mit jelent ez a gyakorlatban? A gyermek akadály nélkül játszhat hóban, esőben, sárban vagy egyszerűen a homokozóban – és nem kell attól tartania, hogy gyermeke megrongálja a készüléket.

Megbízható kapcsolat egy kisebb gyerekkelAz okosóra nem a hátizsákban van elrejtve, mint egy telefon, így a hívás fogadása vagy a szülő számának tárcsázása mindössze néhány másodpercet vesz igénybe. A hangüzenetek felváltják a szöveges üzeneteket, miközben gyermeke a játszótéren fut. Ráadásul a nano-SIM kártya videohívást tesz lehetővé, a távhallgatással pedig megbizonyosodhatunk arról, hogy a gyerek környezetében nincs semmi baj. A GPS, LBS és Wi-Fi technológiával felszerelt új csatlakozási szabványokkal rendelkező modell mindig „megmondja”, hol van.

Megbízható kívül-belülA modern tömítések, a tartós anyagok és a jól integrált alkatrészek garantálják a megfelelő működését, a nano-SIM-kártyák és egyéb alkatrészek biztonságát. Az egyszerűsített felület gondoskodik arról, hogy gyermekének a legkisebb problémája se legyen az okosóra használatával, és teljes mértékben kihasználja annak lehetőségeit – szórakozás közben és a szülővel való kapcsolatfelvétel közben is.

Ezt az órát nem lehet elveszíteniA Garett okosóra kényelmes profilja, puha szíja és a csuklóra jól illeszkedése azt jelenti, hogy a gyerek nem akarja levenni. Ha pedig fürdés után elvész valahol a ruhák között, vagy az íróasztalra téve, eltűnik a játékok között, az óra kereső funkciónak köszönhetően könnyen megtalálhatja. Ez valóban egy speciális feladatra készült eszköz.
Kommunikáció minden helyzetbenAz aktív nano-SIM kártya beszerelése után a Garett Kids Trendy 4G folyamatos kapcsolatot biztosít a hálózattal a Wi-Fi és LTE moduloknak köszönhetően. Az egyik hálózatról a másikra való zökkenőmentes átmenetnek köszönhetően nem kell attól tartania, hogy megszakad a kapcsolat, vagy nehézségekbe ütközik az eszköz. A 700 mAh-s akkumulátor sem fog csalódást okozni. 2 órás töltés után akár 2 napig is bírja, ha újra kell tölteni, riasztással jelez.

Alvásfigyelés és kellemes ébresztés a Garett Kids Trendy 4G-velAz alvásfigyelő funkció értékes eszköz, amely rögzíti és továbbítja gyermeke éjszakai pihenésével kapcsolatos információkat. Így az óra lehetővé teszi a gyermek alvásának ritmusának még pontosabb elemzését és szembesítését az adott életkorban ajánlott aktuális szükségletekkel. A Garett Kids Trendy 4G nemcsak nappal, hanem éjszaka is kényelmes használatot tesz lehetővé - a téglalap alakja nem korlátozza a mozgást, míg a rugalmas pánt nem nyomja össze a csuklót. Ráadásul az ébresztőóra finoman ébreszt.

Garett Kids Trendi 4G karóra – a tanuláshoz és a szórakozáshozA beépített kamerával ellátott okosóra lehetővé teszi a szép emlékek megörökítését. A fényképek kényelmes megtekintését 1,4 hüvelykes színes képernyő biztosítja. Ezenkívül az óra lehetővé teszi a gyermek számára, hogy képeket ossza meg szeretteivel. Ezen kívül a készülék egyéb praktikus alkalmazásokat is kínál. A Garett Kids Trendy 4G számológéppel ellátott készülék - tanuláskor és feladatok megoldásában hasznos. A benne telepített matematikai játék segíti a tanulásban.

Kompatibilis iOS és Android rendszerrelEz a modell iOS 9.0 rendszerekkel kompatibilis. és újabbal, valamint Android 4.0 és későbbi verzióval. Így biztosan nem kell aggódnia amiatt, hogy csatlakoztatja az eszközt a telefonhoz. A mindkét rendszert integráló ingyenes alkalmazás megbízható kommunikációs csatornát teremt Önnek és gyermekének. Hasznosnak bizonyul nemcsak a mindennapi életben, hanem egy esetleges veszély esetén is.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 50 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Garett Kids Trendy 4G GPS Nyomkövetős gyermek okosóra - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: