Betöltés...

Classic Babafészek - Grafit/Fehér

Ár: 20.990 Ft



Miért lesz jó Nektek ez a babafészek?

Ebben a kézzel készült babafészekben gyermeked nemcsak alhat, de játszhat is. Használhatjátok éjjel és nappal. A kisbabád veled lehet bárhol: munka közben, a kanapén pihenve, a fürdőben vagy akár kint a szabadban is, hiszen a babafészekben biztonságban van köszönhetően a megfelelő puhaságú és légáteresztő matracnak és széleknek.


Ha a saját kiságyában alszik gyermeked, akkor altasd babfészekben: ezzel leszűkítve számára a teret. Így biztonságban érezheti magát; hasonlóan mint az anyaméhben. Remek szolgálatot fog tenni akkor is, ha elutaztok. Nem kell hordozható ágyat magatokkal vinni, elég csak a babafészket. Kisbabád a számára ismerős saját helyén lesz, és nem okoz majd gondot az altatás. A fészek alakja és a szélei segítenek abban, hogy az újszülött baba ne ébredjen fel moro reflex esetén. A fészek pereme védelmet nyújt a bölcsőben vagy a kiságyban, megakadályozva, hogy a gyermeked beüsse a fejét vagy a lábát a kemény anyagba.


Ha veletek alszik a baba, akkor is javasolt babafészket használni. Megóvhatod a csecsemőt attól, hogy véletlenül ráfeküdjetek, vagy a fulladástól, amit a takaró okozhat. Tedd be magatok közé a babafészket, vagy ha a fal mellett van az ágyatok, akkor a belső részre.


Ha vendégek jönnek hozzátok babalátogatóba, akkor tedd a csecsemőt a babafészekben a kanapéra: mindenki megcsodálhatja; ő pedig jól fogja magát érezni a kis kuckója biztonságában.


A fészek alul zsinórral van összekötve. Később ki is oldható teljesen a lábrész, így a gyermeked a fészekben maradhat, de a mozgásban mégsem lesz akadályozva. Valamint így nappal játszószőnyegként is funkcionálhat nagyobb babáknál.


Garantáljuk, hogy az első hónapokban ez lesz a legjobban kihasznált darab a babakelengyéből!
Kérlek vedd figyelembe, hogy még a legbiztonságosabb körülmények között is elengedhetetlen a szülői felügyelet!


A babafészek nem használható babahordozóként; tilos gyermeket hordozni benne!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Classic Babafészek - Grafit/Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: