Betöltés...

La Millou On the Road Pipi melegítőpárna

Ár: 15.990 Ft

A La Millou melegítőpárna egy rendkívül praktikus kiegészítő, amit ajánlunk minden kisgyermekes családnak. Kétfunkciós: ha szeretnéd melegít, ha kell, hűsítő borogatásként működik.


Teszi mindezt egy cuki játék, az ikonikus La Millou Pipi formájában. A tökéletes barát, aki felvidít, megölelheted és meggyógyít!


A melegítő párna puha minky vagy velvet anyagból készül, ami ellenálló és strapabíró. A pipi taraja és a belseje pedig mintás pamut anyag, ami feldobja és extra vonzóvá teszi.


A pipi melegítő párna belsejében egy vékony gyapjú töltet van, ami növeli a kényelmet. A belső zseb minky-ből és pamutból készült. Formája és mérete biztosítja a fűtő- vagy hűtőbetét kényelmes behelyezését és biztonságos tartását.


Mikor tudod használni:


Hasfájás
Télen, hosszú séta közben
Zúzódások, ütések
Láz és hőemelkedés esetén


 





Hogyan kell használni a hűtőpárnát?

A kék színű hűtő betétet használat előtt két órára a hűtőbe kell tenni, hogy lehűljön.


Miután kivetted a hűtőből, a betétet hagyd megszáradni. Mindig csak a pipi párnába behelyezve használd, sohase közvetlenül a bőrön!


Helyezd a beteg testrészre. Az első kezelés nem tarthat tovább 10 percnél.


Ellenjavallatok: hidegrázás, vérellátási zavar, irritált vagy sérült bőrön ne használd!


 


Hogyan kell használni a melegítőpárnát?


A melegítőpárna aktiválásához hajlítsd el a lila betét belsejében elhelyezett "aktivátort". Fontos, hogy NE törd el! Ha szükséges, ismételd meg az eljárást, amíg a kristályosodás meg nem indul. Várj néhány másodpercet, amíg a hő szétterül a felületen, majd óvatosan gyúrd össze a kezedben.


A melegítő párna újra felhasználható:


Helyezd a betétet forró vízzel ellátott edénybe, és főzd körülbelül 6 percig, amíg a kristályok teljesen fel nem oldódnak. Hűtsd le szobahőmérsékletre. Óvd a betétet a karcolásoktól és sérülésektől. Tilos tovább használni a terméket, ha megsérül, és elkezd belőle szivárogni a belső töltet!


 


FIGYELMEZTETÉS: Soha ne helyezd a betétet közvetlenül gyermeked bőrére, csak a pipi pocakján keresztül!


A terméket szülői felügyelet mellett kell használni. A hideg és meleg töltetek méregmentes és anti-allergén anyagból készültek. 


 


A legnagyobb precizitással és a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült, kézzel varrott termék. Stílusos és egyedi ajándék babaváró buliba vagy babalátogatóba!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "La Millou On the Road Pipi melegítőpárna" című hirdetést látja. (fent)