Betöltés...

My Memi Sörtés baba hajkefe

Ár: 4.490 Ft



Baba hajkefe - Sörtekefe koszmó eltávolításához

A koszmó megjelenése vagy a fejbőr kipirosodása különös gondoskodást igényel, és szinte nincs olyan baba, akinél ne jelenne meg kisebb vagy nagyobb mértékben. A sörtés baba hajkefénk egyszerre gyengéd és hatékony is egyben.


A lekerekített természetes szőröknek köszönhetően nem karcol, és nem okoz semmilyen sérülést a baba fején használat közben, ugyanakkor kellően kemény,  masszírozza, és egészségesen tartja a fejbőrt, javítja a vérkeringést, amely a koszmó eltűnésében is segít.


Használd ezt a kefét, ha szeretnél természetes módon leszámolni a koszmóval drága samponok és ecsetelők helyett, amik gyakran olyan adalékanyagokat és kemikáliákat tartalmaznak, amivel jobb, ha egy újszülött nem találkozik. 


Az esti fürdetés előtt kb. fél órával dörzsölj be egy kevés természetes olajat a koszmóval érintett részre. Ez lehet bármilyen 100%-ban természetes, növényi olaj: jojoba, kókusz, avokádó, édesmandula, makadámdió stb. A lényeg, hogy ne tartalmazzon semmilyen adalékanyagot, se illatanyagot. Fürdetésig hagyd, hogy felpuhítsa babád bőrét. Fürdesd meg babádat a szokásos módon, majd ha végeztetek, óvatosan dörzsöld át a csecsemő fejét a sörtekefével. Ezzel a módszerrel rendkívül hatékonyan, ugyanakkor gyengéden el tudod távolítani a koszmót már néhány alkalom után. Hidd el, kipróbáltuk, működik! ;-)


Biztonságos! A baba fésű elég nagy ahhoz, hogy a baba ne tudja a szájába venni, lenyelni. A szálak szilárdan illeszkednek a kefébe, nem fogja tudni kitépni a gyermeked.


Masszírozd át kisbabád fejét az esti fürdetés után, legyen ez az esti rutinotok része! Hidd el, egy gyengéd fejmasszázs jól fog esni neki, és segíthet ellazulni az alváshoz, főleg ha ez alatt kedvesen becézgeted, vagy énekelsz neki egy altatódalt.


A baba kefe kétféle kivitelben készül: ez a sörtekefe segít felvenni a harcot a koszmóval szemben, a puha baba hajkefénk pedig a fésülést és a relaxációt szolgálja. Tedd teljessé a baba szépségápolási rutinotokat, és szerezd be mindkét baba hajkefét!








Ha szeretnéd a leendő anya barátnődet valami aprósággal meglepni, ennek a természetes hajkefének biztosan örülni fog!












Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.04.18
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "My Memi Sörtés baba hajkefe" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: