Betöltés...

Lionelo Haari 360°-ban forgatható Tricikli - Bubblegum #rózsaszín

Ár: 45.990 Ft

A sokoldalúság és a széles szabályozási lehetőségek miatt a Haari tricikli a gyermekhez alkalmazkodik, és társa lesz a kinti játék során. Az egyedi konstrukció lehetővé teszi, hogy a Haari sok éven át társatok legyen. Először szabad kerékkel rendelkező kerékpárkocsiként szolgál, vagyis az ülést előre vagy hátrafele lehet állítani, és a szülő fogantyúval irányítja a triciklit. Mikor a gyermek nagyobb lesz, egyedül is hajthatja a triciklit. A Haari elképesztő és és biztonságos szórakozást nyújt. A hárompontos biztonsági öve puha védőborítással van felszerelve. Kiesésgátló keret is védi a gyermeket A kormányon található fogantyúk csúszásgátló anyaggal vannak bevonva. Összecsukható kupolával is el van látva, amelyek megvédik gyermekedet az erős napsütéstől. Karbantartást nem igénylő, habosított műanyag kerekekkel van ellátva.
A tágas kosár és egy kiegészítő táska lehetővé teszi a baba számára, hogy kedvenc játékait vegye. A palacktartó felszerelhető a kormányra vagy a szülő fogantyújára.

Jellemzői:
- Habosított műanyag kerekek
- Fékezhető hátsó kerekek
- Gyors és egyszerű összeszerelés
- Lábtámasz
- Összecsukható kupola
- Tolókar
- Kiesésgátló keret
- Csúszásgátló anyaggal bevont fogantyúk
- Tartós, bőrbarát anyag
- A készlet kosarat, táskát és pohártartót tartalmaz
- Megfordítható ülés


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Lionelo Haari 360°-ban forgatható Tricikli - Bubblegum #rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: