Betöltés...

Multifunkcionális hátizsák pelenkázáshoz, újrahasznosított műanyagból, Reer Growing Backpack 84221

Ár: 35.746 Ft


A pelenkázó hátizsák nagy tárolóhelye és az ötletes belső rekeszek kombinációja rengeteg helyet biztosít mindannak, amire szükséged van a parkban, az autóban vagy egy kirándulás során. A Reer Growing range babahátizsák egy nagyon praktikus patentot / matracot tartalmaz a higiénikus pelenkázáshoz. Ez levehető és külön is használható. A vízálló és szennyeződésálló anyag minden használat után gyorsan tisztítható.
A nagy, cipzáras főrekeszben pelenkákat, váltóruhákat, játékokat stb. tárolhat, a belső zsebek pedig jó szervezettséget biztosítanak, így gyorsan megtalálhat és kivehet bármit, még akkor is, ha a hátizsák tele van.
A nagy külső rekesz 2 szigetelt tasakos zsebbel lehetővé teszi a baba cumisüvegei külön tárolását, így a tartalom hosszabb ideig melegen vagy hidegen marad. Szintén nagyon hasznos, hogy a külső nedves törlőkendőrekesz beépített résszel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre csak egy törlőkendőt vegyen ki, anélkül, hogy az egész csomag törlőkendőt ki kellene vennie a hátizsákból. Van egy rejtett, de kívülről hozzáférhető zseb is, amely ideális kulcsok, telefon vagy egyéb értéktárgyak számára.
A hátizsák a kocsihoz rögzíthető, így nem feltétlenül kell a hátán cipelnie. De ha akarja, a hátizsákot a hátán is hordhatja, súlya egyenletesen oszlik el mindkét vállán, védve a gerincét. Az állítható, párnázott vállpántok pedig extra kényelmet nyújtanak viselés közben. Egyszerű és rugalmas rögzítés a kocsihoz a két csatolt Clip&Go karabinerrel.
Az erőforrásokat kímélő gyártási eljárásnak köszönhetően a Growing multifunkciós hátizsák különösen tartós. A Reer márka célja továbbá, hogy hozzájáruljon bolygónk és ezáltal gyermekeink jövőjének védelméhez. Ezért a Growing termékcsalád minden terméke megújuló vagy újrahasznosított nyersanyagok felhasználásával készül. A táska teljes egészében 21 újrahasznosított PET-palackból készült (0,5 l űrtartalom).
Termékleírások
- Praktikus hátizsák a baba pelenkázásához, okosan tagolt, nagy cipzáras belső zsebbel és sok kisebb zsebbel a könnyű rendszerezés érdekében.
- Nagy külső rekesz 2 zsebbel, szigetelt béléssel, amely lehetővé teszi a cumisüvegek vagy palackok külön tárolását, így a tartalom hosszabb ideig melegen vagy hidegen marad.
- Külső nedves zsebkendőrekesz beépített résszel, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre csak egy zsebkendőt vegyen ki anélkül, hogy az egész csomag zsebkendőt kivenné a hátizsákból.
- Rejtett, cipzáras külső zseb, amely ideális kulcsok, telefon vagy egyéb értéktárgyak tárolására
- Praktikus, utazásra alkalmas tűzőkapcsot tartalmaz
- Állítható, párnázott vállpántok
- Clip&Go rögzítési rendszer: 2 kampó a kocsin a könnyű rögzítéshez és rugalmas levételhez
- Könnyen tisztítható a víz- és szennyeződésálló anyagnak köszönhetően
- Anyaga: 100% újrahasznosított poliészter (rPET), PEVA
- Teljes egészében 21 újrahasznosított PET-palackból készült (0,5 l űrtartalom)
- Hátizsák mérete: 42 x 25 x 18 cm
- Pántok méretei: 58 x 40 cm



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Multifunkcionális hátizsák pelenkázáshoz, újrahasznosított műanyagból, Reer Growing Backpack 84221" című hirdetést látja. (fent)