Betöltés...

Quasar & Co.®, Táska/hátizsák, USB-csatlakozóval és 14 rekesszel, textil, 40 x 30 x 14 cm, tengerészkék színű

Ár: 14.068 Ft


A Quasar & Co. táska/hátizsák kifejezetten a babaápoláshoz szükséges összes termék tárolására szolgál.
Ennek a hátizsáknak az az előnye, hogy multifunkcionális, nagy tárolókapacitással, divatos, tartós és kiváló minőségű kialakítással rendelkezik.
Belső és külső zsebekkel rendelkezik cumisüveg, cumi, pelenka, kulcs, pénztárca, tablet, telefon, ruhák stb. számára.
Az elülső zsebben 3 hőszigetelt zseb található, amelyek állandó hőmérsékleten tartják a tejes-, vizes- vagy teásüvegeket.
Állítható, széles pántok nagyon kényelmes viselet.
USB-port és külön hely a külső akkumulátor számára.

A Quasar & Co. hátizsákot úgy tervezték, hogy nagyon tartós legyen, és modern stílusban készült. A nagy és tágas elülső zseb mellett a hátizsák különböző méretű rekeszekkel rendelkezik - ideális a szervezett ember számára. A nagy főrekeszben rengeteg hely van a személyes tárgyak számára - ideális hosszú sétákhoz vagy rövid bevásárlásokhoz. A hátizsák az univerzális rögzítési rendszerrel gyorsan és egyszerűen rögzíthető minden típusú kocsira. A táska felépítése minden szülőnek lehetőséget ad arra, hogy a terhelést az egyes babák sajátos igényeihez igazítsa. A széles nyílás lehetővé teszi a könnyű rakodást, miközben a bejárat nyitva marad.
Szín: tengerészkék

Anyag: textil

Márka: Quasar & Co.
Méretek: 40 x 30 x 14 (magasság x szélesség x hosszúság)

Súly: 0,82 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Quasar & Co.®, Táska/hátizsák, USB-csatlakozóval és 14 rekesszel, textil, 40 x 30 x 14 cm, tengerészkék színű" című hirdetést látja. (fent)