Betöltés...

Suporto gyerek asztal székkel, egyszerű használathoz, 3 funkció az 1-ben, étkezőasztal székekkel gyerek, rajztábla, íráshoz, színezéshez, játéktároló dobozok, MDF bútorok, 3-6 éves korúaknak,

Ár: 45.635 Ft





Magas színvonalon kínál hasznosságot!Egy gyerekasztal nem hiányozhat a kicsik szobájából.A Suporto gyerek asztal székkel játékos megjelenésével és tartós szerkezetével kiemelkedik mind magas minőségi színvonalával, mind multifunkcionalitásával.Az órákig tartó szórakozásért és jó időtöltésért!Miért olyan különleges ez a gyerekasztal székkel?3 az 1-ben funkcióHárom elemet tartalmaz, amelyek garantálják a többszörös felhasználást: asztal székekkel az íráshoz, játékhoz és különböző tevékenységekhez, rajztábla és tárolóhelyek játékok számáratárolóhely a játékok, zsírkréták, iskolai felszerelések számáraJátéktároló dobozokkal rendelkezik.Nincs többé rendetlenség a kicsik után!Kettős funkciójú felület bemutatása.A kicsik több tucatnyi játékban gyönyörködhetnek, amelyek célja, hogy kreativitásukat kibontakoztassák.A rajztábla gyerekeknek nemcsak a rajzoláshoz, hanem az iskolába való felkészítő feladatokhoz is hasznos.A gyerekasztal készítéséhez használt festék vízbázisúÍgy nem jelent egészségügyi kockázatot a kicsik számára. Nem okoz allergiát vagy bőrirritációt.Ez a gyerekszoba bútor személyre szabható.A csomag személyre szabható betűket is tartalmaz, amelyeket a kicsik különböző üzenetek írásához használhatnak.Garantáltan rezisztens szerkezetA készlet kiváló minőségű MDF-ből készült, és anyacsavarokat tartalmaz. Könnyedén lehetővé teszi a tevékenységeket, és elbírja a kicsik súlyát.A barrel nuts típusú csavaroknak köszönhetően ez a gyerekbútor tartós, és gond nélkül össze- és szétszerelhető.Többféleképpen használható. Több szabadidőnek örvendhetsz.Számos funkcióval rendelkezik. A készlet ideális oktatási és szabadidős tevékenységekhez egyaránt. Amíg a gyerekek elfoglaltak, neked több időd marad a saját tevékenységeidre.Kis helyen is elfér:Az asztal 60 x 60 x 48 cm, a szék 30 x 28,5 x 52,5 cm.A készlet tartalmaz: 1 x gyerek asztal, 2 x gyerek szék.Tedd boldoggá gyermekeid, és válassz egy Suporto gyerekasztalt székkel!



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Suporto gyerek asztal székkel, egyszerű használathoz, 3 funkció az 1-ben, étkezőasztal székekkel gyerek, rajztábla, íráshoz, színezéshez, játéktároló dobozok, MDF bútorok, 3-6 éves korúaknak," című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: