Betöltés...

LED-es éjjeli lámpa – éjszakai fény, égbolt projektor – hang-, és fényhatásokkal, távirányítóval, fekete (BB-14850)

Ár: 14.990 Ft

FÉNY- ÉS HANGHATÁSOK – a projektor számos hatékony fényhullámmal rendelkezik, amelyek a falakra és a mennyezetre vetítve valósághű csillagos éjszakai égboltot hoznak létre, pihentető és kényelmes légkört biztosítva, és a csillagok között sétálva. További látványosság a zenelejátszás Bluetooth vagy USB kapcsolaton keresztül.

TÁVIRÁNYÍTÓ – a távirányítóval be-/kikapcsolhatja az éjszakai lámpát, beállíthatja a fényerőt, módosíthatja a világítási módot, a dalokat és vezérelheti az időzítőt.

ALVÁSSEGÍTÉS – a termék kiválóan működik kivetítőként és éjjeli lámpaként is, így gyermeke nyugodtan felkészülhet az alvásra. A bluetooth-os csatlakozás vagy az usb bekapcsolása után altatódalt játszik le a gyereknek, és fényesen fog ragyogni. A falakon és a mennyezeten megjelenő zene és fény felkelti a gyermek figyelmét, és segít gyorsan és csendesen elaludni.

A csillagos fények a “mikrofon” gombbal aktiválható egyedi üzemmóddal kombinálódnak, majd a vetítés a zene ritmusával változik. A fényhullám lassan villog a pihentető zene ritmusára.

Előnyei:

sokszínű fény
projektor funkció
zenelejátszás funkció
távirányító vagy panelvezérlő a kivetítőn
3 világítási fokozat
beépített időzítő
Leírás:

fekete szín
időzítő: igen, 1 óra, 2 óra vagy egész éjszakai világítás lehetősége
anyaga: műanyag/fém
tápellátás: hálózati
távirányító tápellátása: 2xAAA elem (nem tartozék)
3 fokozatú fényerő
zenelejátszó: Bluetooth-on vagy USB flash meghajtón keresztül
világítás színei: RGB+fehér
zöld csillagokat utánzó lézer: igen
világítási funkciók: “fade1”: lassú színváltás, “fade 2” két szín lassú váltása, “S+” hullám (mozgó minta) bármilyen színnel vagy minden színnel + lézer, “S-” bármilyen szín vagy ezek kombinációja + eltűnő csillagok
mikrofon gomb: a zene tempójában világít
méretek (hossz/szélesség/magasság): 12 x 16 x 16 cm
súlya: 0,383 kg
súly a csomagolással együtt: 0,556 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 53 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "LED-es éjjeli lámpa – éjszakai fény, égbolt projektor – hang-, és fényhatásokkal, távirányítóval, fekete (BB-14850)" című hirdetést látja. (fent)