Betöltés...

Inglesina Aptica Glamour 2023 - Velvet grey

Ár: 229.900 Ft




Tökéletesen stílusos sport babakocsi az Inglesina-tól, mégis olyan praktikus és tágas akár 4 éves gyermek számára kialakított férőhelyel, nagy kerekekkel és egy kézzel összecsukható, tökéletes megjelenést egyesítenek, kifinomult króm részletek és öko-bőr alkalmazások, fényes felületek és kiváló minőségű anyagok tökéletes kenyelem egy gyermek számára.


Új könnyű alváz felfüggesztéssel minden úthoz úgy tervezték, hogy tökéletesen ötvözi a maximális könnyedséget a teljesítménnyel crossover, amely kényelmes utazást és rendkívül egyszerű használatot garantál.



Az új könnyű sportülés Comfort Cover burkolattal van felszerelve, amely egy kényelmes párnázott huzat, amely teljesen lefedi a háttámlát, hogy jobban megvédje a gyermeket a hidegtől.
Nyári módban a dupla lélegző hálóból készült háttámla lehetővé teszi a levegő áthaladását és segíti a gyermek hőszabályozását.
Kényelem 3D-ben: A háttámla dupla rétegű 3D hálóval borított formája biztosítja a megfelelő tartást a gyermek testét a hátának megtámasztással.
Az ülés nagyon széles és párnázott (55x37 cm).
A háttámla négy pozícióba dönthető, és a központi vezérlővel beállítható "alszik".
A párnázott vállpántok és a comb közötti heveder megakadályozza, hogy a hevederek dörzsöljék az érzékeny bőrt a gyermeked.
Lábtartóval, teljes tetővel UV-kezeléssel (UPF 50+), fogantyúval és tartóval szállítjuk cumisüveg.
A babakocsi használata egyszerű és praktikus – a nagy méretnek köszönhetően könnyen kezelhető minden típusú felületen lengéscsillapító poliuretán kerekek (átmérője elöl 196 mm, hátul 260 mm).
Kis méreteinek (csak 51,5 cm) köszönhetően a legszűkebb helyeken is áthalad.
Az ülés mindkét irányban könnyen rögzíthető és levehető az alvázra/alvázról.
Egy kézzel ki- és összecsukható, még akkor is, ha az ülés rögzített, mindkét konfigurációban (szemmel szülők és az utca felé).
Összehajtva rendkívül kompakt, önállóan is függőlegesen marad, a karfa pedig nem érinti a talajt.
A szülő magasságához igazodik a teleszkópos fogantyúnak köszönhetően, amelynek magassága 4 fokozatban állítható pozíciók.


EGYÉB ELŐNYÖK:



A háttámlaban található hálós betét biztosítja a megfelelő légáramlást a babakocsi ülése körül, így hűvös és szellőző hely.
A babakocsi és a kupola huzata teljesen levehető, 30°C-on kézzel mosható.
Az új karfa stílusos műbőr borítja, mikroperforált textúrával
Az alváz krómozott részleteket tartalmaz, amelyek kiemelik a termék kifinomult megjelenését.
A kosár nagyon tágas, és van egy tárolózseb be epitve . A fényvisszaverő anyagból készült profilnak köszönhetően este is biztonságosabban van a babakocsiban a gyermerk.


Műszaki adatok:


Összecsukott sport babakocsi méretei: 51,5 x 109,5-110,5 x 83-98 cm, összecsukott méretei: 51,5 x 87 x 44,5 cm, súly: csak 10,4 kg






Részletek...
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babakocsi
 
Feladás dátuma: 2024.04.13
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Inglesina Aptica Glamour 2023 - Velvet grey" című hirdetést látja. (fent)