Betöltés...

Libero Comfort másfél havi Pelenkacsomag 7-11kg Maxi 4 (240db)

Ár: 24.590 Ft

Jellemzők:
Teljes egészében légáteresztő anyagok, melyek gyengédek a bőrhöz
Szivárgás elleni kettős, puha védőgátak és csatornákkal megerősített nedvszívó mag
A csomagolás legalább 50%-ban megújuló anyagból készül
A gyártás során kizárólag megújuló áramforrásokat használunk
Szivárgásmentesség éjjel-nappal
A combok körül tökéletesen illeszkedő nadrágpelenka
Testápolót nem tartalmaz, bőrgyógyászatilag tesztelt, a Skandináv Asztma- és Allergiaszövetség ajánlásával
FSC és Nordic Swan Ecolabel tanúsítványokkal rendelkezik

Termékleírás:
A Comfort nadrágpelenka puha, teljes egészében légáteresztő, belső védőrétege hatékonyan felszívja a nedvességet. Rugalmas oldala, derékrésze és combgumírozása gyengéden körülfogja a baba pocakját és combját így minden mozdulatnál tökéletesen illeszkedik a test vonalához, éjjel-nappal kényelmes viselet. A comboknál lévő védőgátak biztosítják a szivárgásmentességet. Természetes módon, gyengéden óvja a baba bőrét.

Pelenkáink klór- és latexmentesek, környezettudatos gyártásunkat pedig FSC címke tanúsítja, ez azt jelenti, hogy a termékben felhasznált farostok fenntartható gazdálkodásból származnak, ez pedig megőrzi az erdőinket és a természetes élővilágot a jövendő generációk számára.

Márka információk:
A Libero gondoskodásra született. Pelenkáink a legmodernebb környezetbarát technológiával készülnek. Célunk, hogy fenntartható megoldást kínáljunk és csökkentsük a környezetre gyakorolt káros hatásokat. Gyárainkban megújuló áramforrást használunk, a megújuló csomagolás 50%-ban felelősségteljesen termesztett cukornádból készül. Pelenkáink nem tartalmaznak olyan anyagokat, melyek káros hatással lehetnek a babára.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Libero Comfort másfél havi Pelenkacsomag 7-11kg Maxi 4 (240db)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: