Betöltés...

MybbPrint CSALÁDI szobor készítő TALAPZATTAL, EXTRA ANYAG MENNYISÉGEKKEL - 4-5 tagú

Ár: 15.850 Ft

/csomagolás mentes termék/
Családi szobrot szeretnétek a gyerekekkel? Barátnők, barátok vagytok 20-30 éve? Ünnepeljétek meg velünk! Ezzel a kreatív készlettel egy olyan emléket készíthettek ami méltó jelképe lesz a család összetartozásának vagy a barátságban eltöltött időnek.

Elegendő anyag és tökéletes öntő edény választás, emiatt a modellek csukló része is garantáltan látható lesz.
Termékeinket szobrász iparművész ellenőrzi és teszteli rendszeresen.

Ha elkészült az öntő minta, mindenki kiveheti a kezét, tapasztalni fogjátok, hogy a bőrötökön nem maradt az anyagból. Az gond is lenne, hiszen hiányozna a mintából.

Innen fogva már nincs is más feladat mint kiönteni a mintát gipsszel. Ebből is nagyon jó minőségű és elegendő mennyiségű található a csomagolásban.

A használati utasítás alapján keverjük ki a gipszet és kezdjük meg az öntést.

Először csak egy kevéske anyagot öntsetek a mintába és forgassátok körbe-körbe, ütögessétek az asztal lapjához, hogy mindenhova befollyon. Jöhet is a következő adag gipsz amivel ugyanígy kell bánni.

Hasznos tanácsunk azoknak szól akiknek az automata mosógépükön van centrifuga funkció. Az öntés után a gipszben még lesznek buborékok. Ez inkább az XL felnőtt szobor készítésénél vagy családi, esetleg még összetettebb szobroknál lehet probléma. A buborékokat nem szeretjük, nem itt van a helyük hanem a fröccsben. A levegőnek jobb ha feljön és távozik, nekünk meg még jobb:) Tehát a frissen öntött szobrot, amíg még folyékony a gipsz, centrifugálás közben finoman érintsük a mosógép tetejéhez. A vibráció így átmozgatja az edényt a benne lévő szoborral együtt, és a buborékok elindulnak felfele. Jól látható majd, hogy a gipsz tetején sorra megjelenne.

Nem kell szobrásznak lennetek az elkészítéshez..mégis azokká fogtok válni.

tartalma:

- elegendő mintavevő anyag, hogy csuklóig elfedje a kezeket
- elegendő öntőanyag
- mintavevő edény
- keverő lapát
- talapzat
- részletes leírás a biztos siker érdekében
- választható hozzá festék 4 féle színben

GYÁRTÓI MEGJEGYZÉS: a MybbPrint termékek csomagolás mentes verziói minden összetevőt tartalmaznak amit a csomagoltak de ezeket kedvezőbb áron sima karton borítással hozzuk forgalomba.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 54 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "MybbPrint CSALÁDI szobor készítő TALAPZATTAL, EXTRA ANYAG MENNYISÉGEKKEL - 4-5 tagú" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: