Betöltés...

My Memi Ekrü mintás merinó gyapjú baba takaró

Ár: 29.990 Ft

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Merinó babatakaró  - miért olyan különleges


Mert lélegzik és hőszabályozó képessége van. A merinó juhok szélsőséges körülmények között élnek. Lakóhelyük hőmérséklete télen -30 foktól nyáron +30 fokig is terjedhet.

A merinó juhok különleges bundájuknak köszönhetően téli, extrém körülmények között is képesek életben maradni. Nyáron viszont bundájuk lélegzik és megakadályozza a túlmelegedést.
A merinó gyapjú tulajdonképpen úgy viselkedik, mint az emberi bőr: télen fűt, nyáron hűt. Ez egy rendkívül fontos tulajdonsága, mert a kisbabáknál csak később alakul ki a hőszabályozás képessége, ezért ezt a különleges gyapjó takarót újszülötteknek kifejezetten javasoljuk.
Merinó gyapjú - Pihe-puha, nem szúr
A merinó gyapjú szerkezete teljesen különbözik a szokásos gyapjútól. A hagyományos gyapjúszálak vastagok, és bőrrel érintkezve szúrhatnak, irritálhatják a bőrt.

A merinó rostok viszont vékonyak és rugalmasak, amikor a bőrrel érintkeznek, a merinó takaró nagyon kellemes tapintású, puha és könnyű. Pihe-puha anyaga miatt bátran ajánljuk csecsemőknek is.

 

Merinó rost - Antibakteriális, természetes és vegyszermentes
Atkának, gombának és baktériumoknak esélyük sincs megtelepedni benne. Nem szükséges sűrűn mosni, sőt azt ajánljuk kifejezetten ritkán mosd, hogy ez a természetes anyag meg tudja őrizni öntisztuló képességét.



Merinó gyapjú baba takaró - UV védelemmel rendelkezik
Csecsemőknél kiemelten kell figyelni a káros UV sugárzásra. Ha ezzel takarod be babádat a kinti séta során, természetes védelmet biztosítasz neki a nap káros sugaraival szemben.
Négy évszakos takaró
Igazi jolly joker babatakaró, amit egész évben ki tudtok használni. Gyapjútartalma miatt különösen őszre és télre ajánljuk, de a merinó gyapjú különleges sajátosságai miatt valójában egész évben kellemes viselet, luxus a babának és a mamának is!

A merinó babatakaróink tulajdonságai lenyűgözőek: otthoni alvásnál és babakocsis sétánál is maximális kényelmet és békés álmokat biztosít. 







Méretek: 80x100 cm (+/- 4cm)
Szín: Ekrü
Összetétel: 100% természetes merinó gyapjú
Fonal: OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.
Mosás: Nagyon ritkán mosd maximum 30 fokon, gyapjú/finom mosás programon gyapjú mosószerrel; max. 400-as centrifuga fokozattal, vagy centrifugálás nélkül. Ne használj fehérítőt, és ne tedd szárítógépbe, se radiátorra! Fektetve szárítsd.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.03.21
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "My Memi Ekrü mintás merinó gyapjú baba takaró" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: