Betöltés...

Anex Air-Z Mist

Ár: 124.900 Ft

Az Anex Air-Z minden alkalomra megfelelő kombináció. A megfordítható ülés könnyen átállítható a szülőkkel szemben fekvő helyzetbe további eszközök és tartozékok nélkül. Egyszerűen fogalmazva, az Anex Air-Z együtt nőhet gyermekével.

Az Air-Z funkciói tökéletesen illeszkednek az összes útközbeni történethez. Ez egy utazásbiztos babakocsi, amely születéstől fogva egészen 22 kg súlyig használható. 

A babakocsi csupán 6 kg-os súlyának és kompakt méreteinek köszönhetően kényelmes, mindenféle, így bármilyen útra magával viheti 

A vízlepergető felület megakadályozza a vízcseppek behatolását az anyagba és az UV 50+ technológia védelmet nyújt a napsugaraktól. A huzat könnyen lecsatolható, tisztítható.

A babakocsi automatikus védelmi rendszerrel rendelkezik a váz véletlen összecsukódása ellen (X-lock) és egy automatikus összecsukható zárrendszerrel, amely összehajtott formában tartja a babakocsit. A zár kibiztosítása után az Air-Z egy mozdulattal nyitható.

Az Anex Air-Z egy könnyedén manőverezhető és praktikus babakocsi. Ülése alatt egy bevásárlókosár, egy kivehető lökhárító és egy U alakú párna található. 

 


Részletek...
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babakocsi
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 53 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Anex Air-Z Mist" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések