Betöltés...

Coletto Fado FX 3 az 1-ben Multifunkciós Babakocsi - Fekete-Fehér

Ár: 259.900 Ft

Ellenálló és tartós

Az öko-bőr elemeknek köszönhetően könnyedén tisztán tarthatja a Fado FX-et. Ha esik az eső sétája közben, nem kell attól tartania, hogy a kupola nedves lesz. A kiterjedt szellőzőrendszer lehetővé teszi a friss levegő beáramlásának megfelelő beállítását. A gondola alját impregnált szövet borítja. A gondola, az ökobőrből készült elemek ellenére, kis súlyú - mindössze 4,6 kg!


A Fado FX nagyon mozgékony és könnyen emelhető . Ennek köszönhetően könnyedén emelhető lépcsőn, járdaszegélyen vagy a buszon. A puha felfüggesztés bármilyen terepen működik - függetlenül attól, hogy erdei ösvényekről vagy városi utcákról van szó.


Eloxált vázzal! Az eloxálás nemcsak elegáns megjelenést garantál, hanem véd a korrózió és a mechanikai sérülések ellen is  . Gél kerekekkel van felszerelve , ellenáll a kopásnak és a defektnek. A kerekekkel ellátott konstrukció súlya mindössze 8 kg!













A Babakocsi tartozéka:



Mózeskosár lábzsákkal, kókuszrostmatraccal, amely megfelelő támaszt nyújt a gyermek gerincének és garantálja a magas szintű kényelmet
Váz tömör kerekekkel, alsó bevásárló táska, pelenkázó táska
Sportülés lábzsákkal
Pohártartó, szúnyogháló és esővédő
1 pár adapter
Autósülés 0-13 kg 



Részletek...
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babakocsi
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 92 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Coletto Fado FX 3 az 1-ben Multifunkciós Babakocsi - Fekete-Fehér" című hirdetést látja. (fent)