Betöltés...

Lionelo BabyLine Kétirányú kamerás bébiőr 8.1

Lionelo Babyline 8.1 kétirányú bébiőr:Kétoldalú kommunikációAkár 50 méteres hatótávolság beltéren300 méteres hatótáv. a szabadbanÉjszakai mód4 beépített altatódalHőmérő és riasztórendszer4 kamera párosítása az eszközhözSzéles látószög (110 fok)IR-LED-ek, melyek nem bocsátanak ki vörös fényt4,3 hüvelykes kijelzőKamera : CMOS 640 x 480 pxÁtviteli frekvencia: 2,4 GHzÉjszakai üzemmód : Igen fényérzékelővel, 5 m-igA Babyline 8.1 elektronikus bébiőr őrzi a babát és segít a gondozásában. A kétoldalas kommunikációs módnak köszönhetően a szülők nemcsak látják és hallják a babát, hanem nyugtató szavakat is mondhatnak, amikor a kis hősnek szüksége van rá. A széles látószőg( 110') nagy terület előnézetét biztosítja.Több, mint egy videóA kamera beépített mikrofonnal, hangszóróval és hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik , amelyeknek köszönhetően a bébiőr képes képet, hangot, hőmérsékleti információkat és riasztási értesítéseket küldeni. A készülék figyelmeztet, ha az adott helyiség hőmérsékleti szintje megváltozik (bármely tartomány 0 és 40 ° között). Az állvány segítségével könnyedén beállíthatja a kamerát a megfelelő helyzetbe, vagy felszerelheti a falra.Kiváló minőségű éjjel-nappalMegfelelő objektív használata lehetővé teszi, hogy a kamera tiszta, részletes képet nyújtson. A megjelenített videó olvasható és tiszta lesz, függetlenül a nappal vagy az éjszaka idejétől - teljes sötétségben is. Az automatikus éjszakai üzemmód lehetővé teszi a bébiőr számára, hogy a megfelelő paramétereket a napszakhoz igazítsa. A kamera speciális IR LED-ekkel rendelkezik, amelyek nem bocsátanak ki piros fényt, így nem befolyásolják hátrányosan a gyermek nyugodt alvását.Részletes képA kamera az akadályoktól függetlenül stabil és jó csatlakozási minőséget nyújt, a 2,4 GHz-es átvitellel . A kétszeres nagyítás képessége azt jelenti, hogy a kamera minden fontos részletet rögzít, hogy még jobban támogassa a szülőket a baba gondozásában. A vevő nagy ( 4,3 hüvelykes ) színes kijelzővel és rögzítő konzollal van ellátva. A széles látószögnek (110 °) köszönhetően a kamera nagy területet képes megtekinteni.Nyugtató altatódalokA kamerába épített hangszóró 4 nyugtató dallamot is lehetővé tesz, amelyet a szülő a megfelelő pillanatban távolról aktivál. A hangok hangereje szabadon állítható. Lehetőség van arra is, hogy a kiválasztott dallamot hurokba foglalja, vagy az egész lejátszási listát összekapcsolja.

Tovább
Adatlap
Ár: 36.990 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2021.05.02
Eddig megtekintették 4 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Lionelo BabyLine Kétirányú kamerás bébiőr 8.1
Lehetőségek
Megosztók

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Lionelo BabyLine Kétirányú kamerás bébiőr 8.1 " című hirdetést látja. (fent)Babaholmik, baba-mama börze

A rovatban olcsó használt babakocsik, babaruhák, kismamaruhák, és egyéb baba-mama kapcsolatos hirdetések között böngészhet.

TIPP: Javasoljuk, nézzenek szét a könyvek rovatban is.