Betöltés...

Lionelo Babyline Dupla kamerás bébiőr 5.1

Lionelo BabyLine 5.1 két kamerás bébiőr:Két kamerávalHatóköre beltéren akár 50 méter, szabadtéren akár 300 méter750 mAh VOX rendszerKamera : CMOS 640 x 480 px Éjszakai módKátirányú kommunikációRiasztó- és értesítő rendszerKiterjedt, könnyen kezelhető felületDigitális, vezeték nélküli bébiőrNagy, színes kijelző támasztókerettelAkkumulátora akár 20 órás működést biztosít8 beépített nyugtató dallammalMéretei: 5,9x112,17 mm A Babyline 5.1 egy fejlett eszköz, amely teljes körű ellenőrzést biztosít a gyerekek számára. A Babyline 5.1, ellentétben a többi eszközzel, 2 kamerával rendelkezik. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy megfigyelje a gyermeket két oldalról, csatlakoztassa a kamerákat két másik szobában, vagy pontosan két gyermeket figyeljen egyszerre. A kamerák videoképeket, hangot, hőmérsékleti adatokat és riasztási értesítéseket képesek továbbítani, míg az éjszakai üzemmód funkció gyenge fényviszonyok mellett is rendkívül működőképessé teszi őket. A legújabb megoldások lehetővé teszik a távvezérlés maximális biztonságának fenntartását, és a funkciók és paraméterek megkönnyítik a készülék maximális működtetését.

Tovább
Adatlap
Ár: 39.990 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2021.03.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Lionelo Babyline Dupla kamerás bébiőr 5.1
Lehetőségek
Megosztók

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Lionelo Babyline Dupla kamerás bébiőr 5.1" című hirdetést látja. (fent)Babaholmik, baba-mama börze

A rovatban olcsó használt babakocsik, babaruhák, kismamaruhák, és egyéb baba-mama kapcsolatos hirdetések között böngészhet.

TIPP: Javasoljuk, nézzenek szét a könyvek rovatban is.