Betöltés...

Scamp szoptatós párna vászon Mouse Dots Stars

Scamp szoptatós párna A Scamp univerzális párna többféle funkcióval bír. Használatát ajánljuk várandósoknak, szoptatós anyáknak és a babáknak, nagyobb gyermekeknek. Scamp szoptatós párna A Scamp univerzális párna többfunkciós: 1. Használható a terhesség alatt: - segít a kényelmes testhelyzet felvételében - alátámasztja a hasat és a combokat - mindeközben kényelmes, puha párnát biztosít a fejnek - a megtámasztott fekvő testhelyzet komfortos a mamának, és a babának egyaránt 2. Használható szoptatáshoz: A szoptatás alatt nagyon fontos, hogy anya és gyermeke szoros testi kapcsolatban legyen. A gyermek egész teste érintkezzen édesanyja testével. Szoptatás alatt az anya testhelyzete egyenes, nem görnyedt, a baba fordul édesanyja felé, miközben egyik kezével átöleli őt. Nem az a anyának kell a gyermek fölé hajolni, hanem a babának kell a mellre fordulnia! Tehát első lépésként csavarjuk a párnát a derék köré, majd hátunk mögött kössük össze. Paskoljuk azt formára, majd vegyük kezünkbe a babát. 3. Használat bölcsőként Kössük össze a párnát két végénél. Paskoljuk a megfelelő formára, majd a kialakított bölcsőbe fektessük bele a gyermeket. 4. Használat támasztékként kiságyban, játék közben. Véd a kemény tárgyaktól, vagy a hideg falfelülettől. A párna külső huzata Méret: 160cm x 30cm A huzat leszedhető. Az évszaknak és az igényeknek megfelelően többféle kelméből készülhet. Két végébe zsinórt varrtunk, így a párna végeinél összeköthető. 100% pamutvászon. A párna Mérete: 160-155cm x Ř 28cm A belső párna huzata olyan anyagból készült, amely rendkívüli módon formázható, alakítható. Ha a párnát kevésbé szeretjük keményen, mivel a belső huzat is nyitható, a töltet mennyisége csökkenthető. A párna töltete szilikonizált poliészter. Az aprócska poliészter gombolyagok és a terjedelmesített poliészter szálak olyan töltetet eredményeznek, melyek rendkívüli tulajdonságokkal bírnak: - Csendes! Használat közben nem zsizseg, nem súrlódik a töltet. - A polisztirol gyönggyel (hungarocell golyó) ellentétben a töltet nem esik össze, megtartja méretét. - Mosógépben mosható! Sőt! A mosások alkalmával a párna szinte felpuffad, felfrissül. - Antibakteriális. A töltet előállítása során semmilyen vegyszert, antisztatizáló anyagot, festéket. nem használtak! ŐKO-Tex® Standard 100 minősítéssel rendelkezik.

Tovább
Adatlap
Ár: 6.990 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Egyéb babamama börze
 
Feladás dátuma: 2021.01.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Scamp szoptatós párna vászon Mouse Dots Stars
Lehetőségek
Megosztók

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Scamp szoptatós párna vászon Mouse Dots Stars" című hirdetést látja. (fent)Babaholmik, baba-mama börze

A rovatban olcsó használt babakocsik, babaruhák, kismamaruhák, és egyéb baba-mama kapcsolatos hirdetések között böngészhet.

TIPP: Javasoljuk, nézzenek szét a könyvek rovatban is.