Betöltés...

Lionelo Babyline Dupla kamerás bébiőr 5.1

Digitális vezeték nélküli dada - Két kamera - A Babyline 5.1 modell hatóköre: akár 50 méter beltérben és 300 méter szabadtéren - VOX rendszer - Éjszakai mód - Kétirányú kommunikáció - Riasztórendszer és értesítések - Kiterjedt, könnyen kezelhető felület ABabyline 5.1 egy fejlett eszköz, amely teljes körű ellenőrzést biztosít a gyerekek számára. A Babyline 5.1, ellentétben a többi eszközzel, 2 kamerával rendelkezik. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy megfigyelje a gyermeket két oldalról, csatlakoztassa a kamerákat két másik szobában, vagy pontosan két gyermeket figyeljen egyszerre. A legújabb megoldások lehetővé teszik a távvezérlés maximális biztonságának fenntartását, és a funkciók és paraméterek megkönnyítik a készülék maximális működtetését.

Tovább
Adatlap
Ár: 39.990 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babaápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2021.04.17
Eddig megtekintették 17 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Lionelo Babyline Dupla kamerás bébiőr 5.1
Lehetőségek
Megosztók

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Lionelo Babyline Dupla kamerás bébiőr 5.1" című hirdetést látja. (fent)Babaholmik, baba-mama börze

A rovatban olcsó használt babakocsik, babaruhák, kismamaruhák, és egyéb baba-mama kapcsolatos hirdetések között böngészhet.

TIPP: Javasoljuk, nézzenek szét a könyvek rovatban is.