Betöltés...

Avent mikrohullámú sterilizáló (Üv.n)

AVENT mikrohullámú sterilizáló (Üv.n) Mikrohullámú sterilizáló AVENT Üv.n Az Express Mikrohullámú Sterilizáló a mikrohullámú sütő energiáját használja fel. A sterilizálóba 2oo ml vizet kell tölteni és behelyezni a mikrohullámú készülékbe. A sterilizátor egyszerre 4 üveget és kiegészítőket képes sterilizálni kb. 8 perc alatt. A sterilizálás ideje a mikrohullámú készülék teljesítményétől függ az alábbiak szerint: Sterilizálási idők : 4 perc 1ooo-11oo W teljesítményen 5 perc 8oo- 95o W teljesítményen 7 perc 5oo- 75o W teljesítményen Minden másban azonosan működik az elektromos készülékkel. A speciálisan kiképzett kosárba behelyezhető az ISIS mellszívó is. A praktikus tervezése és pattintható fedele ideálissá teszi utazások alkalmával való használatát is. Könnyen tisztítható, mosogatógépbe is helyezhető.

Tovább
Adatlap
Ár: 10.565 Ft
Termék: Babaápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2020.09.17
Eddig megtekintették 6 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Avent mikrohullámú sterilizáló (Üv.n)
Lehetőségek
Megosztók

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Avent mikrohullámú sterilizáló (Üv.n)" című hirdetést látja. (fent)Babaholmik, baba-mama börze

A rovatban olcsó használt babakocsik, babaruhák, kismamaruhák, és egyéb baba-mama kapcsolatos hirdetések között böngészhet.

TIPP: Javasoljuk, nézzenek szét a könyvek rovatban is.