Betöltés...

Libero Touch 5 bugyipelenka (10-14kg) - 34db

Libero comfort 5 touch nadrág pelenka Libero Touch 5 bugyipelenka - 34db A Libero Touch Pant a Libero legpuhább és legjobb bugyipelenkája. Szoros, mégis puha illeszkedést biztosít a gyermek egyéni méretére, 10-14 kg közötti gyermekek részére. Nadrág pelenka tulajdonságok: A szuper nedvszívó magnak és hatékony szivárgás elleni védőgátaknak köszönhetően megbízható védelmet nyújt. A finoman illeszkedő, rugalmas oldal- és derékgumírozás szabaddá teszi a mozgást, az intelligens nedvességjelző csík pedig megmutatja, mikor jött el a pelenkacsere ideje. Légáteresztő anyag az érzékeny bőr védelméért, Rugalmas derékgumírozás a biztos és kényelmes illeszkedésért, Szuperpuha védőgátak a garantált szivárgásmentességért, Nedvességjelző csík, hogy tudd, mikor jött el a csere ideje, Nordic Swan Ecolabel és FSC tanúsítványokkal rendelkezik. A Libero pelenkák a legmodernebb környezetbarát technológiával készülnek, és nem tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek káros hatásúak lehetnek a babára. A Libero gondoskodásra született. A csomag tartalma 34 db pelenka.

Tovább
Adatlap
Ár: 4.985 Ft
Termék: Babaruha
 
Feladás dátuma: 2020.09.17
Eddig megtekintették 6 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Libero Touch 5 bugyipelenka (10-14kg) - 34db
Lehetőségek
Megosztók

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Libero Touch 5 bugyipelenka (10-14kg) - 34db" című hirdetést látja. (fent)Babaholmik, baba-mama börze

A rovatban olcsó használt babakocsik, babaruhák, kismamaruhák, és egyéb baba-mama kapcsolatos hirdetések között böngészhet.

TIPP: Javasoljuk, nézzenek szét a könyvek rovatban is.