Betöltés...

Libero Comfort 4 nadrágpelenka - 54db

Libero comfort maxi pelenka 7-14kg Libero comfort 4 nadrágpelenka - 54db Libero comfort baba pelenka, 54 db-os kiszerelésben a 7-14 kg között. Pelenka tulajdonságok: Libero Comfort fit 4 (7-14 kg) Ahogy gyermeked egyre mozgékonyabb lesz, és az evésen, alváson kívül már más is kezdi érdekelni a világból, a Comfort Fit pelenkacsaládra lesz szükségetek. A pelenkák szabadalmaztatott ?Libero DryTech? felülettel rendelkezik, amely bármely más anyagnál gyorsabban szállítja el a vizeletet a pelus felületéről. A száraz pelenka száraz popsit jelent, amely csökkenti a bőrirritáció veszélyét. A Comfort Fit pelenkák ?Free Flex? illesztéssel készülnek, valamint rugalmas szélekkel és tépőzáras rögzítéssel. Az ügyesen kialakított, rugalmas csíkok és rögzítések segítségével a pelenka felveszi a baba finom combjainak és kerek pocakjának alakját, majd annak megfelelően változtatja a formáját, hogy a kicsi éppen ül, fekszik, áll vagy totyog. A lábak közötti keskeny betéttel együtt ez a megoldás biztosítja, hogy a pelenka kényelmes és szivárgásmentes legyen. A pelenkaméretek ajánlott súlytartományai egymással átfedésben vannak. Ha azt tapasztalod, hogy a pelenka szivárog, próbálkozz eggyel nagyobb mérettel !

Tovább
Adatlap
Ár: 4.970 Ft
Termék: Babaruha
 
Feladás dátuma: 2020.09.17
Eddig megtekintették 7 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Libero Comfort 4 nadrágpelenka - 54db
Lehetőségek
Megosztók

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Libero Comfort 4 nadrágpelenka - 54db" című hirdetést látja. (fent)Babaholmik, baba-mama börze

A rovatban olcsó használt babakocsik, babaruhák, kismamaruhák, és egyéb baba-mama kapcsolatos hirdetések között böngészhet.

TIPP: Javasoljuk, nézzenek szét a könyvek rovatban is.