Betöltés...

4 Baby Mama Bag Pelenkázó Táska - Bordó

Anyukaként rengeteg cuccot cipelünk magunkkal nap mint nap. Kisbabánk számára sok fontos holmi szükséges és ugye a női- és így a kismamatáska is olyan, hogy mindig legalul van, ami éppen kellene. Biztos jártatok már úgy, hogy egyik kézzel a gyerek kezét fogva, nehogy elszaladjon, a másikkal a táskában matatattok a kulcs után és még a vásárlásból csüngő szatyrokról nem is beszélve...  Az ilyen helyzetekre éppen ezért nem árt, ha beszerzünk egy szuper pelenkázótáskát.


Egy jó pelenkázótáskába sok minden belefér, divatos, nem néz ki úgy, mint egy bőrönd és mégis elfér benne minden babás és saját cucc is. 


A 4Baby Mama Bag, a babakocsira könnyedén csatolható, rengeteg zsebbel ellátott nagyon praktikus pelenkázó táska. Állítható vállpántjának hála, vállon is büszkén hordhatjuk.


 Tulajdonságai:

- A tágas zsebeknek köszönhetően sok a pakolási lehetőség.


- Vállon is horható kismama táska.


- Modern, divatos design.


- Univerzális, a babakocsira is rögzíthető.


Részletek...
Adatlap
Ár: 4.990 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Babakocsi
 
Feladás dátuma: 2020.06.09
Eddig megtekintették 60 alkalommal
A hirdető adatai
Kapcsolat a hirdetővel...

4 Baby Mama Bag Pelenkázó Táska - Bordó
Lehetőségek
Megosztók

Baba-Mama rovaton belül a(z) "4 Baby Mama Bag Pelenkázó Táska - Bordó" című hirdetést látja. (fent)Babaholmik, baba-mama börze

A rovatban olcsó használt babakocsik, babaruhák, kismamaruhák, és egyéb baba-mama kapcsolatos hirdetések között böngészhet.

TIPP: Javasoljuk, nézzenek szét a könyvek rovatban is.