Betöltés...

FIAT CROMA 1.9 Turbo D-ID Akár veteránnak is vizsgáztatható

Ár: 397.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
25 éve saját tulajdonomban van, második autóként, garázsban tartva, kb. évi 4 - 5 ezer km használattal! Olaszországban 1990. júniusban gyártották és 1994. áprilisban helyezték magyar országon forgalomba. Második tulajdonosként 1995-óta van nálam. Mivel ez már Old-Timer korú autó, akár veterán autónak is vizsgáztatható, nincs súlyadó a biztosítás pedig fillérek! Ez a 30 éves Fiat Croma 1.9 TD-ID "közvetlen befecskendezéses" 236630 km-rel, 5 ajtós, 5 személyes korához képest nagyon szép és nem dohányzó, megkímélt állapotú belül is. A közvetlen befecskendezésnek TD-ID-nek köszönhetően rendkívül jól indul a téli hidegben és természetesen a nyári melegben is. Jól megy mindenhol és mindenkor, nem utolsó sorban nagyon megbízható típus. A színe fehér és még eredeti gyári fényezésű! A világon a Croma az első sorozat gyártású közvetlen befecskendezéses 1.9 - es dinamikus Turbó Dízel autó. A gyártáskori galvanizálás és cink fürdőbe mártás miatt a karosszériája nem rozsdásodik az alja pedig alvázvédett. Átlagos fogyasztása 5 liter körül van, ha a légkondi megy fél literrel több. A mai dízel autók alapja az ilyen TD-ID motor! A plüss ülései nagyon kényelmesek, kis költséggel fenntartható dinamikus 90 Lóerős autó, jól megy és gyorsul 12 mp alatt van 100 km-en!
Hibái: Az akkumulátor rossz benne, de egy másik autóról azonnal indítható. A digitális automata légkondi működik. de nem jéghideg fel kellene tölteni. Kicsit füstöl is, de olajat 1-2 ezer km-re csak 1-2 decit fogyaszt. Szerelő szerint megoldás lehet kartergáz szellőztető olajleválasztó, EGR nyomás szabályzó szelep tisztítása vagy cseréje, szelepszár szimering csere, turbó levegő visszahűtő tartájának tisztítása ajánlott mert a turbó nem dolgozhat jól (semmilyen hibára utaló hangja nincs) viszont 2500-as fordulatnál most nem löki meg pluszban érezhetően az autót, de ettől függetlenül is nagyon jól megy és gyorsul is.
Extrák és egyéb információk: Távirányítós központi infra centrálzár, vonóhorog, automata digitális légkondicionáló, törzskönyv, garázsban tartott, 10 dallamú riasztó, nem dohányzó, összenyitható belső tér, állítható magasságú ülés és háttámla deréktámasz domborítás, textil plüss kárpit és ülés, oszthatóan is dönthető utas ülések, állítható első és hátsó fejtámlák, középső kartámasz elől és hátul, elektromos ablakok elöl, liftes hamutál, zárható kesztyűtartó, fűthető erősített szélvédők, manuális (5 fokozatú) sebességváltó, rendszám gravírozott színezett fény és hő védő üvegek, napvédő függöny roló, mindkét ülés mögött zseb, digitális óra, olvasólámpa, pótkerék, puha vastagított állítható szervo kormány, napi km számláló, fordulatszám mérő, 4 hangszórós rádiós magnó, oldalvédő csík, jobb tükör
Csak magán személy részére: Adásvételivel eladó az autó, mennyit engedsz a feléből és hasonlók, alkudni csak személyesen az autó mellett vételi szándékkal és nem telefonon. Bélyegzővel rendelkező viszonteladói kereskedő Vállalkozás, Bt. Kft. ne jelentkezzen! Érdeklődni ezen a számon: 06 30 321-2917

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Tárnok
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Ajtók száma: 4-5 ajtós
Ajtók száma: 5
Évjárat: 10 évnél öregebb
Évjárat: 1990
Üzemanyag: Diesel
Futott km (ezer): 236
Hengerűrt.: 1601 - 1900 cm3
Váltó: Manuális
Szállítható személyek száma: 5
Státusz: Magyar
Jármű állapota: Normál
Hengerűrtartalom (cm3): 1929
Márka: Fiat
Tipus: Croma 1.9 TD-ID
Kivitel: Sedan
Műszaki extrák:
  • Automata klíma
  • Digitális klíma
  • Elektromos ablak
  • Centrálzár
  • Állítható kormány
  • Riasztó
  • Szervokormány
  • Színezett üveg
  • Vonóhorog
  • Rádiósmagnó
Extrák: Második tulajdonos, Garázsban tartott, Nem dohányzó, Törzskö
 
Eddig megtekintették 618 alkalommal

Használtautó rovaton belül a(z) "FIAT CROMA 1.9 Turbo D-ID Akár veteránnak is vizsgáztatható" című hirdetést látja. (fent)