Betöltés...

Bluetooth 5.0 FM Transzmitter telefon kihangosítóval, távirányítóval

Ár: 4.990 Ft

Bluetooth 5.0 FM Transzmitter telefon kihangosítóval, távirányítóval + USB 3.0 Gyorstöltő + Type-C
Kiváló minőségű többfunkciós FM transzmitter. A termék a legegyszerűbb autórádió funkcionalitását is növeli, ezzel is javítva az utazás kényelmét. Ezzel a készülékkel zenét is lejátszhat telefonon, USB flash meghajtókon, microSD memóriakártyákon vagy bármely más Bluetooth funkcióval rendelkező eszközön keresztül. Az adó közvetlenül a 12-24 V-os szivargyújtó aljzatból kap tápellátást.
A legfontosabb jellemzők:
- Telefonhívások vezeték nélküli átvitele és hanglejátszás az autós sztereó FM rádiójára Bluetooth-on keresztül
- LED kijelző
- Támogatás microSD kártyák olvasásához
- USB csatlakozó Quick Charge funkcióval és további USB és C típusú csatlakozókkal
- Vezeték nélküli távirányító teljes funkcionalitással
- Hangutasítások és kihangosított hívások a vezetés még biztonságosabbá tétele érdekében
- A legújabb Bluetooth 5.0 technológia
- Equalizer funkció
Hogyan működik?
Az adót a szivargyújtó aljzathoz kell csatlakoztatni, majd be kell állítani ugyanazt az FM frekvenciát mind a készüléken, mind az autórádión. Ez lehetővé teszi a külső eszközök (például telefon) hangjának átvitelét az autó audiorendszerébe.
Több zenelejátszási forrás
Az adó segítségével számos eszközön keresztül zenét küldhet rádiónkra. A dedikált USB-kimenet lehetővé teszi egy USB flash meghajtó csatlakoztatását, valamint egy beépített nyílás a microSD kártya (akár 32 GB-os) csatlakoztatásához kedvenc zenéinkkel. A lehetőségek legnagyobb skáláját azonban a Bluetooth funkció nyújtja, melynek köszönhetően telefonunkról vagy más készülékeinkről is hangot továbbíthatunk ezzel a funkcióval.
Gyors töltés
Az egyik USB-kimenet rendelkezik a Quick Charge funkcióval a 3.0-s verzióban. Ez a modern technológiai megoldás a készülékek sokkal gyorsabb feltöltését teszi lehetővé ? a legegyszerűbb USB-töltőkhöz képest akár többszörösére is gyorsítja azokat, ugyanakkor nem befolyásolja az akkumulátor gyorsabb fogyasztását.
Intuitív és kényelmes kezelőszervek
A jeladó panel rendkívül intuitív és könnyen használható. Ezenkívül a készlet tartalmaz egy funkcionális távirányítót, amely lehetővé teszi az adó összes funkciójának vezérlését és a hangszínszabályzó futtatását.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.10.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Bluetooth 5.0 FM Transzmitter telefon kihangosítóval, távirányítóval" című hirdetést látja. (fent)