Betöltés...

Kandallótömítő hőálló (+1250°C) tömítő fekete paszta kartusos 300ml CX-80

Ár: 3.650 Ft

A CX80 Kályha- és Kandallótömítő az egyik legmegbízhatóbb és leghatékonyabb választás, ha kályhák, kandallók vagy más magas hőmérsékletű rendszerek szigeteléséről és tömítéséről van szó. Ez az innovatív termék kifejezetten azok számára készült, akik hosszú távú, biztonságos megoldásokat keresnek olyan rendszerekben, ahol a hőállóság kulcsfontosságú. A tömítő paszta hosszan ellenáll akár 1250°C-os hőmérsékletnek.
A tömítő paszta vízüveg alapú (A vízüveg egy vízben oldható nátrium- vagy kálium-szilikát alapú anyag, amely kiválóan alkalmazható építőipari felhasználásra, tűzálló bevonatok készítésére, valamint korrózióvédelemre. Jellemzői közé tartozik a magas hőállóság, a vízzáró képesség és a tartós kötési képesség, így ideális olyan felületekre, ahol hő, nedvesség vagy oxidáció elleni védelem szükséges.), azaz nem cement és nem bitumen, illetve nem azbeszt alapú
Felhasználási területek:
-Kályhák, kandallók és kémények tömítése: Kiválóan alkalmas rések, hézagok kitöltésére, ahol extrém hőmérséklet-változásoknak van kitéve.
-Kazánok és fűtőrendszerek: Ideális ipari környezetben is, ahol nagy hőmérsékletű felületek vagy csövek szigetelése szükséges.
-Grillezők, BBQ-k: Tökéletes megoldás a kültéri sütőeszközök, kemencék tömítésére is.
-Autóipari felhasználás: Alkalmazható kipufogórendszerek, hőálló tömítések és egyéb nagy hőterhelésű elemek javítására.Miért jó választás a CX80 Kályha- és Kandallótömítő?
- Magas hőállóság: Akár 1250°C-ig hőálló, így bármilyen hőhatásnak ellenáll, ami egy átlagos kandallóban vagy kályhában előfordulhat.
- Biztonság és tartósság: Nem tartalmaz azbesztet, így a modern biztonsági szabványoknak megfelelő, hosszú élettartamú megoldást kínál.
- Könnyű alkalmazhatóság: Gyorsan és egyszerűen felhordható, így időt takaríthatsz meg az installáció során, legyen szó professzionális vagy házi felhasználásról.
- Széleskörű kompatibilitás: Kiváló tapadást biztosít olyan anyagokkal, mint a fém, kerámia, tégla és egyéb építőipari anyagok.
Termék tulajdonságai:
Rugalmas és tartós: Az anyag hőmérséklet-ingadozások esetén sem repedezik, így biztosítja a tömítés élettartamát és hatékonyságát.
Gyors kötési idő: A termék gyorsan megköt, így a felhasználó hamar visszatérhet a normál üzemeltetéshez, akár néhány óra múlva.
Fekete szín: Színével diszkrét megoldást nyújt, ami tökéletesen beleillik bármilyen kandalló vagy kályha környezetébe.
Víz- és légmentes szigetelés: Kiemelkedően jó szigetelést biztosít, ami segít minimalizálni a hőveszteséget és javítja az energiahatékonyságot.Miért éri meg a CX80 Kályha- és Kandallótömítőt választani?Ez a termék nem csupán az extrém hőmérsékletnek áll ellen, hanem garantálja a tökéletes tömítést hosszú távon. Alkalmazása után a felhasználó biztos lehet benne, hogy az anyag megbízhatóan és hosszú távon látja el feladatát. Ha te is egy olyan megoldást keresel, ami egyaránt hatékony, könnyen alkalmazható és időtálló, a CX80 Kályha- és Kandallótömítő az ideális választás.
Tökéletes minden olyan vásárló számára, aki professzionális megoldásokat keres a kandallója vagy fűtőrendszere biztonságos működtetéséhez, legyen szó akár otthoni, akár ipari környezetről!


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.10.16
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Kandallótömítő hőálló (+1250°C) tömítő fekete paszta kartusos 300ml CX-80" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: