Betöltés...

Chevrolet Lacetti Hatchback és Sedan (J200) (2002-2011) - AZ AUTO DESIGN Méretpontos fekete textilszőnyeg garnitúra (4db)

Ár: 8.190 Ft

Stílusos és praktikus védelem minden utazáshoz! Az AZ AUTO DESIGN méretpontos fekete textilszőnyeg garnitúra (4 db) kifejezetten a Chevrolet Lacetti Hatchback és Sedan (J200) (2002-2011) modellekhez készült. Elegáns megjelenést és kényelmes belső teret biztosít, miközben védi autója padlóját a szennyeződésektől. A Chevrolet Lacetti Hatchback és Sedan (J200) (2002-2011) tulajdonosai számára az AZ AUTO DESIGN méretpontos fekete textilszőnyeg garnitúra ideális választás, ha stílusos és tartós belső védelmet keresnek. Ez a négy darabos szett pontosan illeszkedik a Lacetti modell padlójára, és gondoskodik arról, hogy a szőnyegek stabilan a helyükön maradjanak, még intenzív használat közben is. A szőnyegek magas minőségű textilanyagból készültek, amely egyszerre elegáns és strapabíró. A sűrű szövésű anyag hatékonyan gyűjti össze a koszt, port és egyéb szennyeződéseket, így autója belső tere mindig tiszta és rendezett maradhat. A klasszikus fekete szín minden belső stílushoz remekül illik, és időtálló eleganciát biztosít. Az AZ AUTO DESIGN textilszőnyegek könnyen tisztíthatóak – egyszerűen porszívózhatók, vagy szükség esetén nedves ruhával is áttörölhetők, hogy megőrizzék friss megjelenésüket. Válassza ezt a méretpontos textilszőnyeg garnitúrát, ha autóját szeretné tartós védelemmel ellátni, miközben emeli annak kényelmét és esztétikai megjelenését. A garnitúra ideális választás mindennapi használatra és hosszabb utazásokra is, hogy autója mindig kifogástalanul nézzen ki.

Tovább
Tulajdonságok
Márka: Chevrolet
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.10.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Chevrolet Lacetti Hatchback és Sedan (J200) (2002-2011) - AZ AUTO DESIGN Méretpontos fekete textilszőnyeg garnitúra (4db)" című hirdetést látja. (fent)