Betöltés...

7" autós carplay tolatókamerával

Ár: 24.990 Ft

7" autós carplay tolatókamerával
Autórádió Vezeték Nélküli CarPlay és Android Auto TámogatássalÉlvezd telefonod funkcióit és még sok mást anélkül, hogy veszélyeztetnéd az úton való biztonságot.
Vezeték Nélküli CarPlay és Android AutoAz autós sztereó, amely kompatibilis a CarPlay és az Android Auto rendszerekkel, elengedhetetlen az úton. Segítségével könnyen megtalálhatod az útvonalakat, kapcsolatban maradhatsz a családoddal, barátaiddal és kollégáiddal, valamint szórakoztathatod magad zene vagy podcastok lejátszásával. Mindezt úgy, hogy közben a szemed az úton, a kezed pedig a kormányon marad.
Zökkenőmentes Telefonintegráció
Telefonhívások indításaE-mailek és értesítések eléréseZene- és videolejátszásTérképes navigációHangasszisztens használataSiri/Google Asszisztens alkalmazásaBeszélj Sirivel vagy a Google Asszisztenssel, hogy hívásokat kezdeményezz, visszahívd a nem fogadott hívásokat, vagy meghallgasd a hangpostát. Diktálva vagy hallgatva üzeneteket küldhetsz és olvashatsz, így soha nem kell a telefonodra nézned vezetés közben. Hozzáférhetsz az összes Apple Music tartalmadhoz, és Siri vagy a Google Asszisztens segítségével lejátszhatod kedvenc dalaidat.
Okos HangasszisztensHasználd a hangodat a médialejátszó vezérléséhez, ami egy okosabb és biztonságosabb módja annak, hogy autóvezetés közben használd a telefonodat. Lehetővé teszi, hogy a szemedet az úton, a kezedet pedig a kormányon tartsd.
Beépített Hangvezérlés
CarPlay Siri asszisztensselAndroid Auto Google AsszisztensselAutós Sztereó Bluetooth-kapcsolattalAmint létrejön a Bluetooth kapcsolat az autós sztereó és a telefonod között, streamelheted kedvenc dalaidat Spotify, Pandora és egyéb szolgáltatásokon keresztül.
Beépített Mikrofon
Bluetooth kihangosított hívásokBluetooth zenelejátszásTükrözési Funkció (Mirror Link)A Mirror Link segítségével könnyedén megoszthatsz tartalmakat a telefonodról ? például videókat, fotókat és zenéket ? az autós sztereó kijelzőjére, így minden funkcióhoz hozzáférhetsz a készülék felületén keresztül.
Támogatott AirPlay és Android CastLehetőség van AirPlay és Android Cast funkciók használatára is.
Beépített HangszóróA beépített helyi hangszóró közvetlenül lejátszhatja a hangot, anélkül, hogy más hangszórókhoz csatlakozna. Ha hangosabb hangot szeretnél, átválthatod az eredeti audiorendszeredre AUX kábellel vagy FM egyidejű átvitellel.
AUX CsatlakozásCsatlakoztasd a mellékelt AUX audiokábelt az autód eredeti AUX portjába, így az autó hangrendszeréből hallhatod a hangot.
FM Rádió Átviteli FunkcióAz FM átviteli funkcióba lépve, állítsd be ugyanazt az FM rádiófrekvenciát, hogy az eredeti autó hangszórórendszerén keresztül élvezhesd a hangot.
Megjegyzés: Ha bekapcsolod az FM átvitelt, az eszköz már nem fog hangot kibocsátani. Ha a beépített hangszórón keresztül szeretnéd hallani a hangot, kapcsold ki az FM átvitelt.
Specifikáció

7 hüvelykes okoskijelzős lejátszó
Képernyő: HD 1024 x 600
Feszültség: 7-32V
Intelligens csatlakozás: Támogatja az iOS CarPlay-t/Android Autót/Bluetooth zenelejátszást/FM átvitelt/Airplay-t/MirrorCast-ot
Hangvezérlés: Támogatott
Hűtési mód: Passzív hűtés
Képernyővédő: Kikapcsolás/1 perc/5 perc
Háttérkép: Támogatott
Visszaállítás: Támogatott
Firmware verzió: Támogatott
Telepítési mód: Függőleges állvány/Tapadókorongos állvány

Csomag tartalma:

7 hüvelykes okoskijelzős lejátszó
Szivargyújtó csatlakozó
AUX kábel
Univerzális tartó
Felhasználói kézikönyv


Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.10.15
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "7" autós carplay tolatókamerával" című hirdetést látja. (fent)