Betöltés...

5" Érintőképernyős motoros CarPlay/Android Auto és MP5 lejátszó

Ár: 42.990 Ft

5" Érintőképernyős motoros CarPlay/Android Auto és MP5 lejátszó
5 hüvelykes érintőképernyő:A készülék 5 hüvelykes, nagy felbontású érintőképernyővel rendelkezik, amelynek fényereje és kontrasztja állítható a különböző megjelenítési igényeknek megfelelően. Támogat több nyelvet, valamint háttér és egyéb rendszerbeállításokat, így teljesen testreszabható az igényei szerint.
IP67 vízállóság:A GPS készülék napellenzős széllel van ellátva, és IP67-es minősítéssel rendelkezik, így víz- és homokálló. Az újonnan fejlesztett vízálló kábel még tartósabbá teszi, így bátran használhatja esőerdőkön, autópályákon vagy bármilyen zord környezetben. A stabil csatlakozók garantálják, hogy nem jut be víz a készülékbe, így teljes biztonságban használható.
Telefonkapcsolat:A készülék mobil adatokat használó vezeték nélküli átvitel tükrözési technológiájával minden mobilalkalmazás szinkronizálható és megjeleníthető a GPS képernyőjén. Így a kis képernyőről a nagy képernyőre tükrözheti a tartalmakat. Az iOS és Android telefonokat egyaránt támogatja.
Vezeték nélküli CarPlay:A CarPlay segítségével az iPhone készüléke csatlakoztatható a GPS navigációhoz, így a mobiltelefon bizonyos funkciói közvetlenül a GPS-en keresztül is elérhetők és használhatók.
Android Auto:Az Android Auto lehetővé teszi, hogy Android telefonját csatlakoztassa a GPS-hez, és a telefon alkalmazásait, szolgáltatásait, valamint tartalmait közvetlenül a készüléken használja. Teljes mobilalkalmazás-élményt nyújt, így nincs szükség a gépjármű saját Android rendszerére.
Kettős Bluetooth támogatás:A készülék kettős Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, így egyszerre kapcsolódhat telefonjához és egyéb Bluetooth eszközökhöz, mint például Bluetooth fülhallgatóhoz, hangszóróhoz vagy motoros sisakhoz. A sztereó fülhallgató kimenet támogatja a hívások fogadását is.
TF kártya támogatás:A készülék támogatja a TF kártya lejátszást, és képes teljes formátumú dekódolásra, mint például H.265, H.264, MPEG-12/4, JPEG, VC1, stb. Támogatja a videó- és zenelejátszást, valamint a vezetési felvételek megtekintését. (A zenelejátszáshoz Bluetooth fülhallgató szükséges.)
Műszaki adatok:

Képernyő mérete: 5 hüvelykes nagy felbontású kijelző
Felbontás: 800*480 széles látószögű kijelző
Érintés: Nagy pontosságú kapacitív érintés
Csatlakozók: MINI USB 2.0 / TF kártya / AV bemenet / Audio stb.
Működési tápellátás: 12V vízálló tápegység adapter
Működési feszültségtartomány: 12-24V
Frekvenciaátvitel: 87,5-108MHz
CarPlay: Vezeték nélküli és vezetékes CarPlay támogatás (Megjegyzés: iPhone 6 és újabb, iOS 10 és újabb kompatibilitás.)
Android Auto: Vezeték nélküli és vezetékes Android Auto támogatás
Bluetooth: Bluetooth kapcsolat támogatása
GPS: Támogatott
Működési hőmérséklet: -20°C-tól 70°C-ig
Formátumtámogatás: USB/MP3/MP4/AVI/DIVX/WMA/RMVB/MKV/PMP/FLV/M2TS/MPG/JPEG/GIF/PNG/FLAC/APE/AAC

A csomag tartalma:
1x Motoros speciális navigátor1x Motoros speciális tartó1x Tartó hátsó klipsz1x Szerelési kiegészítők

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.10.15
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "5" Érintőképernyős motoros CarPlay/Android Auto és MP5 lejátszó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: