Betöltés...

Crystal androidos carplay

Ár: 19.990 Ft

Crystal androidos carplay
A Crystal androidos CarPlay adapter kompatibilis a legtöbb olyan járműmodellel, amely vezetékes CarPlay és Android AUTO kapcsolattal rendelkezik, valamint olyan fejegységgel, ami nem Android alapú. Ez az adapter lehetővé teszi, hogy a vezeték nélküli CarPlay és Android Auto funkciókat kényelmesen használja az autójában.
Élvezze a vezeték nélküli kényelem előnyeit A Crystal androidos CarPlay adapter egyszerűen csatlakoztatható az autóhoz, és automatikusan működésbe lép, amikor beszáll. Ezzel a készülékkel a vezeték nélküli CarPlay és Android Auto használata zökkenőmentessé válik, Bluetooth és WIFI kapcsolaton keresztül.
Jellemzők:

Könnyű telepítés: Plug and play - csak csatlakoztasd és már használhatod is.
Vezeték nélküli CarPlay és Android Auto: Gyors Bluetooth párosítás és stabil WIFI adatátvitel.
Automatikus csatlakozás: Egyszerűen csatlakoztasd az autódhoz, és az adapter automatikusan kapcsolódik, amikor beszállsz.
Kompakt és könnyen hordozható: Kis méretének köszönhetően bárhová magaddal viheted, és helytakarékosan használhatod.

Fejlett 5.8GHz Vezeték nélküli Technológia:Ez a vezeték nélküli CarPlay adapter megszabadítja Önt a kábelek kuszaságától, és lehetővé teszi, hogy élvezze a vezeték nélküli CarPlay kényelmét. A legújabb 5.8GHz Wi-Fi modullal készült, amely késleltetés nélküli működést és kiváló hangminőséget biztosít. Használhatja a teljes CarPlay funkciót, miközben megmarad az autó eredeti működési módja, például a navigáció, zenelejátszás, Siri asszisztens, telefonhívások stb. Támogatja a hangvezérlést, a kormánykerék vezérlést és a gombvezérlést is.
Szuper könnyű mini dizájn:Ez egy mini vezeték nélküli CarPlay adapter, amely stílusos és egyedi megjelenésével nem foglal sok helyet az autóban. Az első kristály dizájn, beépített RGB hangulatvilágítással, fényes kristály textúrával rendelkezik, így nemcsak tisztán tartja az autót, de tökéletes kiegészítője is, amely kellemes hangulatot teremt Önnek és családjának.
Széleskörű kompatibilitás és többféle vezérlési mód:Nem kell többé azon aggódnia, hogy melyik adaptert válassza. Ez az erőteljes vezeték nélküli CarPlay adapter több mint 99%-os modellkompatibilitással rendelkezik. (Nem kompatibilis a gyárilag vezeték nélküli CarPlay funkcióval rendelkező BMW modellekkel.) A veszteségmentes frissítési módszernek köszönhetően választhat érintőképernyős vezérlést, kormánykerék gombos vezérlést vagy hangvezérlést, és az autó összes eredeti funkcióját 100%-ban megőrzi.
Egyszerű használat, Plug and Play:Nagyon könnyen használható, csatlakoztasd és használd. Az adapter nem igényel további alkalmazásokat vagy illesztőprogramokat. Csak dugd be az autó csatlakozójába, kapcsold be a telefon Wi-Fi és Bluetooth funkcióját a párosításhoz, engedélyezd a párosítást, és már használhatod is. Egyszer kell beállítani, utána automatikusan csatlakozik, nem szükséges újra beállítani.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.10.15
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Crystal androidos carplay" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: