Betöltés...

Autóillatosító készülék 7 ml Mediterran

Ár: 2.128 Ft

A mediterran egy autóillatosító, amely a toszkán tájak édeskés szőlő és olívaolaj illatát idézi. A mediterran illatosító gazdag és kellemes illatot áraszt, amely felidézi a napfényes és zöldellő vidéket. A mediterran illatosító könnyen rögzíthető a légkondicionáló rácsára, vagy használhatod fellógatva is, így hozzájárul az autó levegőjének tisztaságához és frissességéhez. A mediterran illatosítóval úgy érezheted, mintha a toszkán hegyek között utaznál, ahol a szőlőültetvények és az olajfaligetek terülnek el.

Csavard le a fakupakot, távolítsd el az üvegzáró műanyag dugót.
Helyezd az üveg nyakára a csipeszt (ha a szellőzőrácson szeretnéd használni, így intenzívebb az illat!)
Csavard vissza ütközésig a fakupakot, győződj meg róla, hogy jól tekerted vissza!
Tartsd az üveget fejjel lefelé kb. 10 másodpercig amíg a kupak nem kezd sötétedni, Ezt ismételd meg az első nap 2-3 alkalommal.
Tedd az autódba a tükörre helyezve vagy a szellőzőrácsra.
Amennyiben folyamatosan intenzív illatot szeretnél az autódban, akkor 3-4 naponta tartsd az üveget fejjel lefelé 5-10 másodpercig!
GHS piktogram:

Figyelmeztetés: Figyelem
Figyelmeztető mondatok: H315 Bőrirritáló hatású, H317 Allergiás bőrreakciót válthat ki, H410 Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.
Autóillatosító készülék 7 ml Mediterran termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Katalóguskód: 58828


Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Autóápolás
 
Feladás dátuma: 2024.10.04
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Autóillatosító készülék 7 ml Mediterran" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: