Betöltés...

BX-8 vezeték nélküli autós gyorstöltő telefontartó – pohártartóba helyezhető, 360°-ban állítható, USB-C és két USB kimenettel (BBV)

Ár: 3.690 Ft

Fedezze fel a BX8 modellt, amely az autós kiegészítők új generációját képviseli! Ez a rendkívül praktikus vezeték nélküli töltő és telefontartó kombináció nemcsak modern megjelenésével vonzza a figyelmet, hanem sokoldalúságával és funkcionalitásával is kiemelkedik. Az autó pohártartójába könnyedén elhelyezhető, így helytakarékos megoldást kínál, amely ideális társ minden autós utazás során. Főbb Jellemzők: Gyors töltés: A BX8 egyedülálló gyorstöltő technológiája lehetővé teszi, hogy telefonja vagy más mobil eszköze gyorsan feltöltődjön. A két USB kimenet (5V 3.1A/5V 1A) mellett egy USB-C port is található, amely támogatja a legújabb töltési technológiákat, így nem kell aggódnia a lemerült akkumulátor miatt. Mindeközben az eszköz automatikusan felismeri a csatlakoztatott eszközt, és optimális töltési teljesítményt biztosít. Széles feszültségtartomány: A készülék 10-26V közötti feszültségtartományban működik, ami kompatibilissé teszi azt szinte minden autó szivargyújtójával. Ez a sokoldalúság garantálja, hogy bármely járműben használhatja anélkül, hogy aggódnia kellene a töltő kompatibilitása miatt. Praktikus és könnyű kezelhetőség: A telefontartó méretei 25 cm, míg súlya mindössze 190 g. Ez a könnyű és kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy a tartó könnyen mozgatható legyen, ugyanakkor stabilan tartsa telefonját. A 360°-ban állítható tartó lehetővé teszi, hogy bármilyen szögből könnyen láthassa a kijelzőt, legyen szó navigációról vagy zeneszámok kiválasztásáról. Tartós anyagok: A BX8 prémium minőségű anyagokból készült, beleértve az ABS műanyagot, akril lapot és szilikont. Ezek az anyagok nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem tartósságot és hosszú élettartamot is biztosítanak, így biztos lehet abban, hogy a telefontartó sokáig megbízható társ lesz az autójában. Többfunkciós használat: A telefontartó nem csupán egy egyszerű kiegészítő. Ez a készülék autótelefon rögzítési, gravitációs érzékelő tartó, navigációs tartó és automatikus szorító töltő funkciókkal rendelkezik. Ezek a funkciók együttesen biztosítják, hogy a telefon mindig biztonságosan a helyén maradjon, és közben optimális kényelmet nyújtson az utazások során. Termék adtaok: Csomagolás: A BX8 termék csomagolási méretei 10,8 x 9,8 x 25,4 cm Szín: Aktuális raktárkészlet szerint kerül kiküldésre Összegzés: A Vezeték Nélküli Autós Gyorstöltő Telefontartó egy valóban innovatív megoldás minden autós számára, akik a kényelem, a funkcionalitás és a stílus mellett teszik le a voksukat. Ne hagyja, hogy a lemerült akkumulátor megzavarja az utazását; válassza a BX8-at, és élvezze a biztonságot, a kényelmet és a gyors töltési lehetőségeket, akár navigálásról, akár zenélésről van szó!

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.29
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "BX-8 vezeték nélküli autós gyorstöltő telefontartó – pohártartóba helyezhető, 360°-ban állítható, USB-C és két USB kimenettel (BBV)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: