Betöltés...

Autóápolási kendő készlet 4 féle feladathoz AM8112

Ár: 2.200 Ft

Ez a gondosan összeválogatott kendőkészlet minden autórajongónak és igényes járműtulajdonosnak a legjobb választás, aki tökéletes tisztaságra és védelemre vágyik. Legyen szó belső tér ápolásáról, polírozásról, autó szárazra törléséről vagy üvegtisztításról, ezzel a készlettel minden feladatot könnyedén és hatékonyan elvégezhet!
Miért válassza ezt a kendőkészletet?
-Kiváló minőség: Minden kendő a legjobb minőségű mikroszálból készült, ami nem csak hatékony tisztítást, hanem karcmentes felületet is biztosít.
-Sokoldalú felhasználás: Legyen szó akár az autó külső-belső ápolásáról, minden kendő a megfelelő feladathoz készült, így nincs többé szükség kompromisszumokra.
-Színkódolt kialakítás: A különböző színek segítségével mindig tudni fogja, melyik kendőt használja, így elkerülhető a felületek összekeverése és a nem kívánt karcolások.A készlet tartalma:
- KÉK színű üvegtisztító kendő (250 GSM)
Ez a kendő kifejezetten az autó ablakainak és tükröknek a csíkmentes tisztítására lett tervezve. Speciális anyagának köszönhetően nem nedvszívó, így nem hagy nyomot és tökéletesen tiszta üvegfelületet eredményez.- SZÜRKE színű belső tér ápoló kendő (230 GSM)
Tökéletes választás a műszerfal, kárpit és egyéb belső felületek tisztítására. Puha, mégis hatékony szerkezete garantálja, hogy minden por és szennyeződés eltűnik, miközben megóvja a felületeket a karcolásoktól.- CITROMSÁRGA színű nedvszívó kendő (260 GSM)
Kiemelkedő nedvszívó képességével ez a kendő gyorsan és alaposan távolítja el a vizet a karosszériáról, így az autó azonnal száraz és csíkmentes lesz. Ideális az autómosás utáni szárazra törléshez.- NARANCSSÁRGA színű polírozó kendő (350 GSM)
Ez a magas minőségű, vastag mikroszálas kendő az utolsó simítások mestere. Kiválóan alkalmas a viasz és egyéb ápolószerek felvitelére és eltávolítására, ragyogó fényt kölcsönözve az autó karosszériájának.Méretek: kb. 30x30 cm


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Autóápolási kendő készlet 4 féle feladathoz AM8112" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: