Betöltés...

Fék légtelenítő szivattyú vákuumszivattyú tesztkés

Ár: 10.890 Ft

Fék légtelenítő szivattyú vákuumszivattyú tesztkés
Fékfúvó szivattyú vákuumszivattyú tesztkészlet légtelenítő tömlő szelepcső szellőző szerszám 8743
A vákuumszivattyú sokféle alkalmazásra képes eszköz. Olyan járműrendszerek ellenőrzésére szolgál, amelyek működése vákuumon alapul. A készlettel diagnosztizálhat minden dízel- és benzinmotort szinte bármilyen motorban vagy rendszerben.
Az egész lehetővé teszi, hogy azonnal elinduljon további kiegészítők vásárlása nélkül. A fékek, nyomásérzékelők és még sok más ellenőrzése hozzájárul mind az utasok, mind a vezetők biztonságához. Vigyázzon biztonságára, ne kockáztassa mások életét.
Mit lehet ellenőrizni a szivattyúnkkal?Motorvezérlő egységek:LégfékekKlasszikus fékekABS rendszerfékcsövekEGR kipufogógáz-visszavezető rendszerVakuumot hoz létre -1 BAR értékre.
BIZTONSÁG - A fékek, nyomásérzékelők és még sok más működésének ellenőrzése Egyéb a dolgok hozzájárulnak mind az utasok, mind a sofőr biztonságához. Vigyázzon biztonságára, ne kockáztassa mások életét.
SET - A készlet tartalmaz egy nyomásmérővel ellátott szivattyút, egy rugalmas tömlőt, sorkapcsok és dugók készletét, egy tartályt és két fedelet, amelyek egyikében két nyílás van. Az egész lehetővé teszi, hogy azonnal elinduljon további kiegészítők vásárlása nélkül.
MŰSZAKI ADATOK - a tartály űrtartalma: 120ml A deszka méretei (H / M / H): 37/24/7 cm A készlet súlya: 1,04 kg.
ESET - A szett csomagolva van Handy tok, amely lehetővé teszi, hogy a teljes készletet egy helyen tárolja, anélkül, hogy bármilyen alkatrészt elveszítené.
UNIVERSAL - lehetővé teszi az összes dízel- és benzinmotor diagnosztizálását szinte bármilyen motorban vagy rendszerben.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Fék légtelenítő szivattyú vákuumszivattyú tesztkés" című hirdetést látja. (fent)