Betöltés...

Erko Star hidraulikus vízszintes emelő 5.5T emelő

Ár: 43.990 Ft

Erko Star hidraulikus vízszintes emelő 5.5T emelő
 Fő Előnyök és Hasznok:
Nagy teherbírás: Akár 5,5 tonnás emelési kapacitás, ideális nehéz járművek és gépek emeléséhez.Professzionális minőség: Kiváló anyagminőség és robusztus kialakítás hosszú távú használatra.Kényelmes használat: Alacsony minimális magasság (80 mm) és nagy maximális magasság (480 mm) a különféle emelési feladatokhoz.Mobilitás és stabilitás: Erős kerekek a könnyű mozgathatóságért és biztonságos pozicionálásért.Technikai Jellemzők:

Márka: ER.KO STAR
Típus: Hidraulikus vízszintes emelő
Teherbírás: 5.5 tonna
Minimális magasság: 80 mm
Maximális magasság: 480 mm
Anyag: Nagy szilárdságú acél
Súly: Kb. 35 kg

Termékleírás:
Az ER.KO STAR Hidraulikus Vízszintes Emelő tökéletes választás mindazok számára, akik megbízható és nagy teherbírású emelőt keresnek. Az 5.5 tonnás kapacitás lehetővé teszi a nehéz járművek és gépek biztonságos és hatékony emelését. Az alacsony minimális magasság (80 mm) és a nagy maximális magasság (480 mm) különféle emelési feladatokat tesz lehetővé, így rugalmasan használható.
A professzionális minőségű anyagok és a robusztus kialakítás biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt. Az emelő erős kerekei lehetővé teszik a könnyű mozgathatóságot és a biztonságos pozicionálást, így könnyedén kezelheti a legnehezebb feladatokat is.
Miért válassza ezt a terméket:
Nagy teherbírás: Akár 5,5 tonnás kapacitás nehéz járművekhez és gépekhez.Professzionális minőség: Tartós és robusztus kialakítás hosszú távú használatra.Rugalmas használat: Alacsony minimális és nagy maximális magasság különféle emelési feladatokhoz.Kényelmes és mobil: Erős kerekek a könnyű mozgathatóságért és biztonságos pozicionálásért.Emelje meg járműveit és gépeit biztonságosan és hatékonyan az ER.KO STAR Hidraulikus Vízszintes Emelővel, és élvezze a professzionális minőséget és megbízhatóságot minden munkánál!

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Erko Star hidraulikus vízszintes emelő 5.5T emelő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: