Betöltés...

Két részes spanifer racsnival és s-kampókkal, önfeltekerő, 3 m x 25 mm

Ár: 11.990 Ft

Két részes spanifer racsnival és s-kampókkal, önfeltekerő, 3 m x 25 mmA spaniferek elengedhetetlen eszközök a rakomány és szállítmány biztonságos rögzítéséhez, de kiválóan alkalmasak hirdetőtáblák, sátrak vagy színpadi elemek rögzítésére is. Ez a két részes racsnis spanifer 3 méter hosszú, tartós poliészterből készült, és ideális közepes súlyú rakományok biztonságos rögzítésére, akár 300 kg-ig. Az önfeltekerő rendszernek köszönhetően a spanifer gyorsan meghúzható és/vagy feltekerhető, így értékes időt takaríthat meg a rakodás során. Az acél S-kampók segítségével egyszerűen és gyorsan rögzíthető a spanifer, így megakadályozza a rakomány elmozdulását a szállítás során. A rakomány mindig biztonságban érkezik meg célállomására.
Maximális terhelhetőség: 300 kg - Ideális könnyű terhek biztonságos rögzítéséhez.Biztonságos rögzítés ? Ez a spanifer megbízhatóan biztosítja a terhek stabilitását a szállítás során.Önfeltekerő rendszer - Az önfeltekerő mechanizmusnak köszönhetően a spanifer gyorsan meghúzható és feltekerhető, ezzel időt spórolva a rakodáskor.Tartós poliészter - Erős anyaga lehetővé teszi a racsni megfelelő meghúzását, hogy a rakomány ne mozduljon el.S-kampók - Az acél S-kampók gyors és egyszerű rögzítést biztosítanak a rakomány elcsúszásának megakadályozására.A spanifert szorosra kell húzni, de nem túl szorosra.Használat előtt mindig ellenőrizze, hogy a spanifer sérült-e vagy elhasználódott-e, a biztonság érdekében.Specifikációk:

Szín: Fekete
Anyag: Poliészter
Darabszám: 1
Hossz: 3 m
Szélesség: 25 mm
Maximális terhelhetőség: 300 kg
Anyaga: Poliészter heveder, acél racsni
S-kampók


Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Két részes spanifer racsnival és s-kampókkal, önfeltekerő, 3 m x 25 mm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: