Betöltés...

Univerzális visszapillantó tükörre szerelhető telefontartó

Ár: 4.490 Ft

Univerzális visszapillantó tükörre szerelhető telefontartó
Ez a telefontartó a vezető biztonságát szem előtt tartva készült, és tökéletesen illeszkedik a legtöbb telefonhoz, videórögzítőhöz és navigációs készülékhez. Az állítható magasságú és teljesen forgatható fogantyú lehetővé teszi, hogy a készüléket mindig az optimális szögben helyezze el. A szilárd szerkezet garantálja a stabilitást még egyenetlen utakon is, és a tartó elegánsan illeszkedik az autó belső teréhez.
Főbb jellemzők:
Tökéletes láthatóság és funkcionalitás: A tartó lehetővé teszi, hogy telefonját videórögzítőként használja, biztosítva a tiszta képet minden körülmények között.Univerzális rögzítés: A legtöbb visszapillantó tükörhöz illeszkedik, nincs szükség bonyolult beállításokra.Intuitív kezelés: Csak helyezze be a telefont, és a tartó automatikusan beáll a megfelelő pozícióba.Ütésálló kialakítás: A robusztus felépítés megőrzi a stabilitást egyenetlen utakon is.Stabil rögzítés: A csúszásgátló bilincsek biztosítják, hogy telefonja mindig a helyén maradjon.Könnyű töltés: A töltőporthoz való hozzáférés lehetővé teszi a készülék töltését vezetés közben.Egyszerű összeszerelés bilinccsel: Nincs szükség ragasztóra, csavarra vagy mágnesre -gyorsan és problémamentesen rögzíthető.A markolat masszív felépítése biztosítja, hogy minden úton biztonságban érezze magát. Okostelefonja megbízhatóan rögzítve lesz, így minden utazás során maximális biztonságot garantál. Koncentráljon az útra, miközben a tartó biztonságban tartja mobileszközét!
Ez a tartó lehetővé teszi a telefon vagy a navigáció egy kézzel történő kezelését, anélkül hogy elvonná a figyelmét az útról. A 360°-os elforgatásnak köszönhetően a készülék számos beállítási lehetőséget kínál, így mindig az Ön számára legmegfelelőbb szögben használhatja.
Specifikációk:
Tartó típusa: Visszapillantó tükör tartóAnyag: Szilárd ABSKapcsok távolsága: 5-9,5 cmKompatibilitás: 4-7 hüvelyk képernyőátlójú eszközökkelSzín: Fekete






Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Univerzális visszapillantó tükörre szerelhető telefontartó" című hirdetést látja. (fent)